Vierailija

Lapset aivan tohkeissaan kirkuvat karkkihyllyllä-vanhemmat vieressä, ja antavat lastensa ostaa /ostavat lapsilleen tuota roskaa. Kuinka tällaista kasvatusta voi olla nykypäivänä jolloin ravitsemustuntemus on kohtalaista luokkaa, tai pitäisi olla, ainakin ns nuorilla vanhemmilla jotka ovat koulunsa käyneet 80-90 luvulla. Fiksu nykypäivän lapsi tietää itse mikä on terveellistä ja mikä ei, eikä anna edesvastuuttoman vanhemman ostaa roskaruokaa saati karkkia.

Miettikää mitä ravintoa annatte lapsellenne.

Itse en voisi kuvitellakaan että antaisin lapseni syödä "roskaa", en halua heille sydän/verisuonitauteja, diabetesta, lihavuutta, ym, ym.

En halua moralisoida ketään- vaan herättää ne vanhemmat jotka sallivat em kaltaisten epäterveellisen ravinnon. Miettikää ja pohtikaa eri vaihtoehtoja; kaupasta löytyy terveellisiä vaihtoehtoja!

Kommentit (2)

Eihän se nyt tapa, jos esim. yhden askin Muuminameja osta KAIKILLE lapsille YHTEISEKSI. Eihän siinä kun muutama karkki per. lapsi riitä. Meillä on usein esim perjantaisin vieraita, jolloin ostetaan yhteiseksi herkkuja, mutta ollaan terveinä ja hoikkina pysytty, mutta koska pelaan jalkapalloa ja harrastan telinevoimistelua, en ahmi, vaan syön karkkia PERJANTAISIN KOHTUUDELLA. Jos nyt lasten verisuonitauteja pelkää, voi vaikka juureslastuja antaa, niissä ei ole paljoa suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat