Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

joka tai joka toinen päivää viinia ( 1lasi )sekä 1-2kerta vko:ssa kännissä?

Sivut

Kommentit (23)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos alkoholi "korjaa" jotain pahaa oloa ja väsymystä/masennusta, niin silloin kannattaa jättää se yksikin lasillinen väliin. Yleensä märä vain pikkuhiljaa lisääntyy ja ennekuin huomaatkaan, niin olet riippuvainen tuosta "hyvän olon" tuojasta.Monesti alkoholisteilla on henkisesti paha olla ja juomisella pahaa oloa "estetään".Minä kanssa toivon sinun ja lastesi vuoksi, että löytäisit jotain muuta, mikä parantaa oloasi. Jos ei mikän tuo hyvää olos, niin sitten kannattaa lähteä hoitamaan masennusta lääkärin kautta tai esim. terapian avulla.t. alkoholistivanhempien lapsi.

Minä join kyllä vain vähemmän. En juonut kunnon kännejä. Mutta tuota viiniä minäkin läträsin. Ja kun en kehdannut juoda lasten aikana, join illalla myöhään ja se jatkui usein yöhön, ja sitten väsytti aamulla ja vaikkei krapulaa edes tullut, niin väsytti.

Tuntui että tarvin sen oman hetken illalla. Ja kun mies ei pitänyt seuraa otin lasillisen. Katselin telkkaria tai surffailin netissä. Sitten tajusin että menin iltasella köllöttään ja nukahdin melkeen 2h. Sitten nukkumaan aikasemmin ja niin sain elämäni kiinni taas. Minäkin mietin että joinko liikaa kun saatoin pari lasia juoda. Ei tullut krapulaa siitä mutta pikku hiprakka joka häipyi yön aikana. Viikonloppuna sitten saatoin juoda melkeen pullollisen viiniä. Ja silloin oli mies seurana. Juttelin sitten miehen kanssa kun tuntui että juon liikaa ja en kertakaikkiaan jaksa. Mies huomasi väsymykseni ja nyt käyn yksin kaupassa ja ystäväni luona silloin tällöin. Ulkoilen.

Koita vaikka mennä kävelylle ja jätä mies lapsien kanssa. Älä tuhoa perhettäsi. Tuosta on tosi lähellä kaikki pettäminen, rahahuolet ja lasten kärsimys. Hienoa että itse tajuat juovasi liikaa! Sovi aluksi että juot viikossa vain yhtenä iltana. Kokeile miltä tuntuu. Ja mieti mitä muuta voisit sen sijaan tehdä kuin istua ja juoda... Mitä pullon hinnalla saisi!? Kivan perheleffan alennuksesta, sipsiä ja limua lapsille. Tai muuta herkkua. Osta lelu sillä rahalla! Saat aina kun näät sen lelun lapsellasi, hyvän mielen!

Hyvää joulua!

Ala tekemään samaa vaikka aluksi pakon kanssa, ja yritä nukkua hyvin sekä ulkoilla. Pian pakkopulla alkaa varmasti tuntua oikeasti kivalta ja pystyt taas nauttimaan ja tuntemaan muutakin kuin väsymystä.Jos tilanne on sellainen että et saa itse itseäsi jaloille, käännyt ammattiauttajan puoleen tai yritä saada jostain läheisestäsi sparraaja.Hyvää ja rentouttavaa joulun aikaa ap, ilman kännejä.

että inhimillisesti ja väsynyttä yksilöä ajatellen ymmärrettävää, mutta lapsia ajatellen kamalaa ja pelottavaa. Ja myös kokonaisuutta ajatellen pelottavaa: alkoholismin alkutaival.

Väsynyt äiti on vielä väsyneempi tällä kysyjän esittämällä menetelmällä. Väsyneelle äidille voisi viinalla lääkitsemiseen miettiä ihan lääkkeellä lääkitsemistä. Lopputulos on taatusti parempi eli olet oma energinen itsesi!!!! Nyt siis lääkäriin ja kerro tästä tavasta sekä väsymyksestä! SAAT OIREENMUKAISEN HOIDON!Niin, ja mieluiten yksityislääkärille eikä mihinkään arvauskeskukseen. Ja välittömästi! Varaa aika jo huomiseksi ja saat elämääsi selkeyttä jo ennen joulunpyhiä!

jos sen joisi iloon, ei suruun tai väsymykseen. Känni lapsiperheessä kuulostaa taas mielestäni aina pahalta, vastuuttomalta.Joka tapauksessa, jos väsymykseen (masennukseen? ahdistukseen?) juo, varmaankin kannattaisi miettiä parempia keinoja oman pahan olon sietämiseksi/paranemiseksi jne.Onko arjessa jotain pieniä asioita, joita voisi muuttaa? Lapsille hoitajaa, mies enemmän osallistumaan kotitöihin, omat tavoitteet saavutettavammalle tasolle? Puhuminen auttaa, liikunta myös. Keskustele miehesi kanssa, kerro rehellisesti, että olet väsynyt, älä kuitenkaan syyllistä miestä (tai itseäsi tai ketään muutakaan). Jos kotona sitten tuntuu, ettei tilanne ala selviämään, hae ammattiapua.Ja lopeta juominen väsymykseen, se vain pahentaa sitä pidemmän päälle.Muista myös, että vaikeat ajat ovat ohimeneviä, kyllä vielä tulee päivä, että jaksat paremmin.

Kun perheenjäsen juo liikaa, se on yhtä helvettiä muulle perheelle.Jos juominen tuo sinulle sisältöä elämään, korvaa se jollain terveemmällä harrasteella. Käy vaikka kerran viikossa elokuvissa, aloita harrastus, elvytä vanhoja ystävyyssuhteita, käy ostamassa itsellesi uusi vaate tms.

Sivut

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat