Vierailija

Ajattelin alkaa opettaa poikaa karkeampaan ruokaan... Voiko esim. rakettispagettia antaa tuon ikäiselle?Kiitos jos vastaat :)

Kommentit (7)

Vierailija

tuossa karkeamman ruoan opetteluvaiheessa, että pilpustin saksilla rakettispagetit tai sarvimakaronit vielä vähän pienemmiksi.

Vierailija

Jos ensin koitan tuolla silputulla pätkäspagetilla tuleeko minkälainen oksennusrefleksi, ja sitten siirryn noihin isompiin :)Lapsi ei oikein vielä tunnu hoksaavan tuon sormiruuan päälle... Kaikki lelut kyllä menee suuhun ym., mutta jos pöydälle laittaa pieniä ruokanökkösiä tarjolle, lapsi katsoo niitä ihmeissään ja hypistelee sormillaan... Sitten pudottaa ne lattialle ja katsoo tyyliin "äiti, nosta ne ylös!" :)

Maissinaksut on nyt hoksannut, että niitä voi tosiaan syödäkin eikä vain viskoa lattialle :) Jospa koittaisin noita isompia (onkohan se nyt penne-pastaa se sellainen pitkulainen ontto) makarooneja ja vaikka keitettyjä omenalohkoja, josko niitäkin hoksaisi nakerrella :)

Vierailija

Lainaus:

Jos ensin koitan tuolla silputulla pätkäspagetilla tuleeko minkälainen oksennusrefleksi, ja sitten siirryn noihin isompiin :)
Annoin esikoiselle spaghettia tomaattikastikkeen kanssa 9-kuisena, voitte kuvitella minkälainen sotku siitä tuli - tyttö siis söi itse:-D

Mutta tykkäsi siis kovasti ja kokemuksen innoittamana annoin kuopuksellekin pastaa soosin kanssa käsin syötäväksi elämykseksi;-)t. 5

Vierailija

Rigatoneja, fussileja tms. isompia makaroneja, joita sai syödä käsin.

Niin ja täysjyväpastaa;-)Pehmeäksi keitetyt vihannekset tai hedelmät (vaikka brokkoli ja omena) olivat minusta myös hyviä karkeamman ruuan opetteluun, meillä lapset söivät näitä siis itse käsin.

Vierailija

niissä 8kk purkeissahan on jo pastaa tarjolla. Kannattaa muuten sekoittaa sitten se pasta johonkin kastikkeeseen, ettei tule liian kuivaa ;)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat