Vierailija

Juu eli kyseessä gluteeniton pikkupatonki vakuumipaketissa. Luulin, että on ihan sellaista niin kuin tavallisetkin gluteenittomat leivät, mutta eipä ollu. Käytin sitä leivänpaahtimen yläpuolelle tulevassa ritilässä lämmittääkseni sen ja eikun syömään. Ihmettelin, että onpa hiivainen maku. Puol leipää syöneenä oli pakko tarkistaa paketista mitä siinä oikeen lukee. No niin paista uunissa 200 c:ssa. Jep. En paistannu. Voiko tästä nyt seurata jotain vatsavaivoja? Hiiva saattanee turvottaa luulisin.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat