Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (6)

Toisaalta ei ottanut ihan pienestä kosketuksesta tulta.Toinen mikä järkytti oli tuo tuikut metallilautasella. Mitä se sanoi että se vähimmäisetäisyys on? 50 mm? Mulla on Kivituikkuja metallisella vadilla noin sentin päässä toisistaan. Koskeeko tuo 5 cm pelkkiä tuikkuja, eihän se lasi niin paljon lämpiä kun ei koske toisiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

osto siihen, kun nuorimmainen toissa-uutenavuonna sattui saamaan yhden kipinän (siis vain yhden) talvihanskalleen (poltettiin niitä ulkona) ja se kertaheitolla teki vedenpitävään rukkaseen ison, läpimenevän reiän.Että ne "viattomat" kipinät voi olla tosi kuumia ja toisaalta lasten ulkoiluvaatteet ovat erittäin palonarkoja.

Mä oon aina ihan raivoissani kun se lataa lautasen täyteen tuikkuja ja sytyttää ne palamaan. Jättää vielä sellaisen matalalla roikkuvan lampun alle palamaan vartioimatta. Kiva sitten olla lasten kanssa yläkerrassa nukkumassa kun yks yrittää sytyttää taloa palamaan. Arvatkaa käynkö aina sammuttamassa niitä ja sitten se yks älykääpiö sytyttää aina uudelleen.

mur!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat