Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Odotamme kolmatta lasta ja raskauspahoinvointi on pahimmillaan, joten vaimo ei pysty menemään edes kiettiöön eikä jaksa muutenkaan mitään, oksentaa koko ajan. Isänä minulle jää hoidettavaksi kaikki ostokset, ruoanlaitto, siivous ja kahden tarhaikäisen kanssa touhuaminen ja tarhaanvienti.Lapset ovat jo oppineet etsimään itse syömistä jääkaapista ja käymään pesulla kun ei mitenkään ehdi auttamaan kaikessa. Tämä siis normaalin työssäkäynnin lisäksi. Aika ei riitä eikä auttajia tai isovanhempia ole lähistöllä näkynyt.Kiitokseksi saan haukut siitä, että lapset syövät nakkeja ja muuta helppoa ruokaa. Olisi kiva tietää miten muut ovat vastaavista tilanteista luovineet. Palkkaanko kokin, lastenhoitajan vai siivoojan ensin?

Kommentit (6)

Älä jaksa vinkua. Et se ole sinä jonka täytyy kestää pahoinvointi. Koita nyt selvitä edes se alle 3 kk minkä tuo kestää valittamatta. Tee terveellistä ruokaa. Sulje hetkeksi korvasi, vaimo tekee nyt makuultaan e enemmän töitä kuin sinä koskaan.

Mites jos tilanne ois toisinpäin? Eli sä olisit kipeä ja vaimo terve? Tuskin vaimo syöttäis pelkkää nakkia ym. Miten äideiltä yleensä vaaditaan enemmän, mutta isät saa mennä riman alta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lainaus:

Mites jos tilanne ois toisinpäin? Eli sä olisit kipeä ja vaimo terve?
Jos tilanne olisi toisinpäin, olisi mies vaimonhakkaaja ja narsisti.

Meillä syödään arkisin aina aika helppoa ruokaa, vaikka olisi äiti ja isä kummatkin paikalla. Ei työpäivän jälkeen jaksa loihtia ihmeruokia. Pyritään sitten lisäämään terveellisyyttä vihanneksilla ja hedelmillä.Vaimollasi on varmasti tosi paha olla ja silloin helposti purkaa oloansa rakkaisiinsa. Nyt on paras vain ohittaa tunteenpurkaukset, eikä provosoitua, ja yrittää sitten parhaansa mukaan selviytyä. Kun parhaasi yrität ja teet välttämättömät hommat, enempää ei sinulta voida vaatia. Ainakin lapset oppivat omatoimisuutta. Ei se ole niin vaarallista, kunhan eivät joudu oikeasti vaaratilanteisiin...Ja voisiko tästä seurata jotain hyvääkin? Osaat ehkä arvostaa sitä, että tavallisesti sinulla on vaimo apunasi myös arkisin. Kyllä ihminen pystyy hetken aikaa venymään, kun on pakko. Pitemmällä ajalla on sitten tärkeämpää löytää ratkaisuja, missä kukaan ei rasitu liikaa, vaan kuorma on sopivasti jaettu.

Jaksamista ja parempaa vointia äidille..

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat