Köyhälle ystävälle joululahja?

Vierailija

En keksi mitään. Rahaa ei ota vastaan ja lapsia kolme 6-10 v. Mikä olisi mukava lahja äidille itselleen ja entäs lapsille jokin yhteinen ehkä?

Asuu kaukana etten voi ruokakoria tms. laittaa.

Kommentit (8)

Vierailija

mitä yhdessä keskustelussa ehdotettiin: Lapsille lahjakortit Makuuniin, johon kuuluu leffa ja namit. Äidille vaikka just jalkahoito tai mitä itse ottaisin mieluiten: Hierontalahjakortti.

Vierailija

Osta joku postin oma laatikko ja sinne kahvia, keksejä lasten makuun, suklaajoulupukit, rusinoita, jotain erikoismakaroonia, puuropaketti jne. Siis sellaisia juttuja mitkä ei pilaannu ja ovat vaikka valmiiksi laatikoissa.S-ryhmän lahjakortti oli myös hyvä. Tai jos tiedät jonkun muun "ketjukaupan" (seppälä, h&m, anttilan, stocka) olevan heidän paikkakunnalla.

Vierailija

Ja jos laitat vielä mukaan toisen, itse tekemäsi, "lahjakortin" jossa vaikka tarjoudut lapsenvahdiksi siksi aikaa kun ystäväsi menee shoppailemaan...

Vierailija

ehdotan kanssa tuollaista S-ryhmän lahjakorttia äidille, tai jos tunnet tilanteen hyvin niin jotain pientä kodinkonetta/laitetta mitä ei vähävaraisena tule hankituksi vaikka tarvitsisi/entinen menisi rikki (kahvinkeitin tms.). Tosin silloin pitää tietää että mille on tarvetta.

Lapsille ostaisin kivan lautapelin lahjaksi, siitä on iloa pitkään, ja äitikin voi osallistua pelaamiseen :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat