Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En keksi mitään. Rahaa ei ota vastaan ja lapsia kolme 6-10 v. Mikä olisi mukava lahja äidille itselleen ja entäs lapsille jokin yhteinen ehkä?

Asuu kaukana etten voi ruokakoria tms. laittaa.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mitä yhdessä keskustelussa ehdotettiin: Lapsille lahjakortit Makuuniin, johon kuuluu leffa ja namit. Äidille vaikka just jalkahoito tai mitä itse ottaisin mieluiten: Hierontalahjakortti.

Osta joku postin oma laatikko ja sinne kahvia, keksejä lasten makuun, suklaajoulupukit, rusinoita, jotain erikoismakaroonia, puuropaketti jne. Siis sellaisia juttuja mitkä ei pilaannu ja ovat vaikka valmiiksi laatikoissa.S-ryhmän lahjakortti oli myös hyvä. Tai jos tiedät jonkun muun "ketjukaupan" (seppälä, h&m, anttilan, stocka) olevan heidän paikkakunnalla.

Ja jos laitat vielä mukaan toisen, itse tekemäsi, "lahjakortin" jossa vaikka tarjoudut lapsenvahdiksi siksi aikaa kun ystäväsi menee shoppailemaan...

ehdotan kanssa tuollaista S-ryhmän lahjakorttia äidille, tai jos tunnet tilanteen hyvin niin jotain pientä kodinkonetta/laitetta mitä ei vähävaraisena tule hankituksi vaikka tarvitsisi/entinen menisi rikki (kahvinkeitin tms.). Tosin silloin pitää tietää että mille on tarvetta.

Lapsille ostaisin kivan lautapelin lahjaksi, siitä on iloa pitkään, ja äitikin voi osallistua pelaamiseen :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat