Vierailija

Raskauden aikaisesta virtsankarkailusta kertoo poikkileikkaustutkimusten mukaan kärsivänsä 10–85 % naisista, minkä vuoksi lantionpohjan lihasten harjoittaminen virtsankarkailun ennaltaehkäisyssä ja hoidossa on tärkeää. Minua kiinnostaisi tietää, kuinka moni odottava äiti on raskauden aikana harjoittanut näitä tärkeitä lihaksiaan? Ja kuinka moni nainen on saanut lantionpohjan lihasten harjoitteluun ohjausta äitysneuvolasta?Käytän vastauksianne blogissani:

http://lantionpohjavahvaksi.blogspot.fi/sekä nettisivuillani:

http://lantiovahvaksi.suntuubi.comKiitos jo etukäteen!Ystävällisin terveisin,

Tuleva fysioterapeutti sekä äiti, joka on näitä asioita aika paljon koulutuksensa puolesta tutkinut :)

Kommentit (2)

sain - kuten kaikki muutkin raskaana olevat saivat - naistentautien lääkäriltä lähetteen raskausajan jumppaan/synnytyksenvalmennukseen. Sieltä tuli hyvät ohjeet lantionpohjan lihaksille, kuten kaikelle muullekin. Ja koska jumppaa oli kerran viikossa, ja kertaus oli tässäkin opintojen äiti, kyllä tuli jumpattua.

Hankalaahan on sanoa auttoiko - kuten itse kirjoititm, virtsankarkailusta kärsii 10-85% - mutta sen verran voin sanoa että minä en kärsinyt, vaikka en tiedäkään olisinko kärsinyt ilman jumppaa.

Memma

Hienoa, että Saksassa on noin hyvin panostettu toimintaan! Totta on, että ennaltaehkäisy on halvin ja tehokkain tapa ongelmien välttämiseen. :)T: Tuleva fysioterapeutti ja äiti (alkuperäinen kirjoittaja)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat