Vierailija

Mitä mieltä olette, eivätkö naiset ole miehiä paljon tyhmempiä noin yleensä?

Kommentit (2)

...nainen jää joksikin aikaa kotiin vauvan tulon jälkeen ja se on kivaa, sanon kokemuksesta. Noin yleensä nainen ei hulluna lähde oravanpyörään vaan hänelle 'riittää' keskitason työ ja silti hänen tulevaisuutensa on turvattu, jos mies on se oravanpyörässä oleva parempituloinen. Noin yleensä naiset ovat enemmän lasten kanssa, saavat heihin lähemmät ja lämpimämmät välit kuin mitä isä saa, ja siitäkin olen nauttinut elämässäni täysin rinnoin. Noin yleensä naiset eivät kuole yhtä aikaisin työn aiheuttamaan stressiin kuin mies, vaan elävät pidemmälle ja terveemmin kuin miehet. Noin yleensä naisen maun mukaan sisustetaan koti. Noin yleensä naiset eivät lapsellisesti etsi vaaraa samalla lailla kuin miehet. Noin yleensä naiset ovat sosiaalisempia kuin miehet. Noin yleensä mies tekee ruumiillisesti raskaat työt - ehkä ulkotyöt - kotona ja mökillä.

Pidän tätä kaikkea aikamoisena fiksuutena, naisilta.

Muuten: ihan yleensä on todettu että naisten älykkyysosamaarä ei ole miesten vastaavaa pienempi.

Olisi kiva tietää mitä halusit kuulla?

Terveisin. Miina

Taitaa kirjoittaja olla mielestään miehinen mies! Naiset ei ole yhtään sen tyhmempiä kuin miehetkään. On todellisia separeita miehissäkin, aivain kun on naisissakin sellaisia blondeja että oikeen hävettää olla nainen.

Itse en laske koulutuksen tasoa älykkyydeksi. Kyllä diplomi-insinööri on ehkä kirjaviisas, mutta todellisessa maailmassa saattaa mennä sormisuuhun, kun pitäisikin osata soveltaa maalaisjärkeä.

Että jos ei nyt dissattaisi surutta koko sukupuolta.

Jos nainen ei ymmärrä moottoreiden ja nk. miesten töiden päälle, ei se tarkota että nainen olisi tyhmä. Samalla tavalla voitaisiin haukkua miehiä tyhmiksi, kun vedetään nassun eteen ns. naisten töitä/asioita. Ihan yhtä kuutamolla olisi molemmat osapuolet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat