Vierailija

Mitkä olivat lähtömittasi (paino ja pituus), paljonko laihduit ja missä ajassa? Söitkö mitään muuta kuin niitä pussi-juomia/keittoja?Onko kukaan laihduttanut niillä 20kg? Missä ajassa, lähtömitat?

Kiitokset etukäteen!

Kommentit (2)

Kokeilin joskus muutama vuosi sitten. Korvasin aterioita, eli söin toki muutakin, mutta säännöllisesti. Yleensä aamupala pirtelönä, lounas normaalina, välipala normaalina esim. hedelmiä tai leipää, päivällinen keittona ja iltapala normaalina, mutta kevyenä (yleensä ei tehnyt edes mieli mitään)

En valitettavasti vaakakammoisena ottanut painoa ylös, mutta kyllä sitä lähti huomattavasti ! Ei tietenkään mitään suurin pudottaja-luokkaa mutta näkyvästi. Tarkoitus oli vain turhia joulukiloja+muuta höttöä saada pois kesäksi, eli tota jatku tammi-toukokuu.. Enkä lisännyt liikuntaa yhtään ! Pelkkä hyötyliikunta + 45min löysä lenkki eli reipasta kävelyä/päivä.

Harmikseni kilot tulivat sitten lopetettuani pikku hiljaa takaisin.. Aion silti ehdottomasti ottaa uusiksi, heti kun imetyksen lopetan!

Isäni on myös ihan laihduttanut näillä, 5kk -14kg, mutta hän onkin todella ylipainoinen, eikä hänkään ole kuin korvannut isoimpia aterioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat