Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meillä tyttö reilu 11kk ja on tähä mennessä herännyt pari kertaa yössä syömään. Nyt kuitenkin on muutamana yönä herännyt jo kolmesti. Menee nukkumaan 19-20 välillä, eka syönti 22-23 toinen 02-03 ja kolmas 05-06. Hieman ennen joulua kokeilimme yösyöttöjen lopettamista kokokonaan, mutta kolmannen valvotun yön jälkeen en jaksanut enää vaan luovutin. Tassuttelukaan ei auta sitten yhtään. Sitä harrastettu varmaan pari kolme kuukautta ainakin.



Tyttö nukkuu alkuillan melko levottomasti, mutta nukahtaa kun hänet käy kääntämässä kyljelleen ja laittaa tutin suuhun. Yleensä istuu sängyssä kun herää.



Päivisin syö vaihtelevalla menestyksellä. On nyt kuukauden verran kieltäytynyt syöttämisestä, vaan pitää saada itse syödä (sormin). Maitoa tarjosin aluksi joka aterian jälkeen, mutta kun ei koskaan lounaan ja päivällisen jälkeen kelvannut niin tarjoan nyt vain aamupala, välipalan ja iltapalan jälkeen maitoa. Päivällä menee siis noin 600ml maitoa ja lisäksi jonkin verran ruokajuomana.



Onko kellään vinkkejä miten yösyöttöjä voisi lempeämmin lopettaa? Onko vähentäminen mahdollista vai pitääkö vaan laittaa kerrasta poikki? Kokeilin välillä lantrata vedellä, mutta se taas taisi johtaa siihen, että kahdeta syötöstä tuli kolme..



Olen aloittamassa työt parin viikon päästä ja olisi varmaan virskistävää välillä nukkua edes jonkin pätkää yhtenäistä unta.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat