Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kellään kokemuksia Amerikanbulldogista lapsiperheessä. parin vuoden harkinnan jälkeen mietimme yhä amerikanbulldoggi pennun ottamista

Kommentit (4)

Mahtava rotu lapsiperheeseen.uskollinen,harkintakyvyn omaava ja pitkäpinnainen rotu. Vaatii kuria ja liikuntaa unohtamatta aivojumppaa. Omistautuu täysin perheelleen ja on valmis puolustamaan sitä kuolemaansa asti. Vahtii lapsia puuttumatta kuitenkaan leikkeihin.katsoo sivusta kuten myös vahtii vieraita mutta vain sivusilmällä. Omaa hyvän harkintakyvyn.työkoira rotu jonka pitää saada tehdä työtä rsim.vetää lapsia pulkassa/kärryssä,vahtia pihaa tai vaikka rattaita yms. Itsellä ollut 2 ab:tä.nartut vilkkaampia urokset laiskempia.yhtä uskollisia molemmat.nartut helpompi kouluttaa. Kannattaa tutkia tarkkaan mistä ostaa!

Yhdyn edelliseen. aivan huippu koira lapsiperheeseen.

meille tuli vajaa 2 viikkoa sitten 2 vuotias ab narttu , pelastettiin piikiltä.

Tulee lasten kanssa erittäin hyvin toimeen ja vahtii laumaansa ja osaa leikkiä lasten kanssa nätisti mutta aikusten kanssa leikkiminen onkin sitten asteen verran rajumpaa, kannattaa opettaa koira lopettaan veto leikin ajoissa, meijän koira ainakin meinaa villiintyä niin että menee leikki liian tosiksi. tutudtu useampaan paikkaan ennenkuin ostat koiran.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

paras rotu lapsiperheeseen. luotettava, tasapainoinen ja rehti kaveri pienillekin lapsille. riistaviettisten kanssa kandee olla tarkkana ryömivien naperoiden kanssa.

Meillä noin 2vuotias ab uros perheessä, ei vielä lapsia mutta parin kuukauden päästä tulossa vauva taloon. :) Ei pelkoa ainakaan ettei meijän ab sopeutuisi uuteen tulokkaaseen. Uskomattoman lojaaleita perheenjäseneitä kohtaan. Aikuisten kanssa painii vähän rajummin tai riippuu millain aikuinen itse sen kanssa leikkii. Meillä Jopa 50kg  köriläs osaa varoivaisesti leikkiä alle 20kg koirien kanssa. Hyvin oppii koulutuksen, mutta nyt myös olen tajunnut 2 vuoden aikana mitä tarkoittaa jääräpäisyys hehheh!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat