Onko leluja - tykkääkö mies

Vierailija

Tälläinen kysymys? Onko vibraa tai muuta lelua käytössä? Yksin vai miehen kanssa? Muuttuuko mikään seksissä. Tuleeko varmasti huomaamatta kotiin, ajattelin yllättää. Onko kukaan tilannu? http://www.qulinaristi.com/k-18-sivut Onko noi kaupat luotettavia vai pitääkö luikkia huppu päässä kauppaan? Kokemuksia....

Kommentit (6)

Vierailija

Meillä on ostettu lelut kaalimadosta, euroclubista, antishopista, huippukivasta ja sexshopista. Kaikista on tullut tilaukset huomaamattomasti, eikä kukaan tajua toimituksen missään vaiheessa, että tilaat seksileluja.

Antishopista on varsinkin tilattu fetissitavaraa, eli köysiä, kahleita jne. Luotettavia kauppoja ovat ja voin suositella varsinkin antishoppia ja kaalimatoa.

Leluja meillä on kertynyt kuuden yhteisen vuoden aikana melkein sata kappaletta ja lisää tilataan koko ajan. Mies tykkää ostoksista yhtä paljon kuin minäkin ja olemme ostaneet kummallekkin omia leluja plus yhteiset lelut.

Vierailija

Ne on tarkoitettu käytettäväksi ja kyllä meitin nainen tykkää kun on uusi yllätys, omani lisäksi. Kivaa niillä on duunailla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat