Vierailija

Onko kenelläkään kokemuksia kuopiolaisen rakennusliike Ps-tasotyön tekemän työnlaadun osalta. Ollaan tutustuttu muutamiin rakentajan tekemiin kohteisiin ja kaikissa kohteissa on nähtävissä laajasti vaihteleva työnlaatu. Osassa kohteista on ollut ihan siistiä jälkeä mutta osassa on ollut tosi suttuista ja kiireellä tehdyn näköistä. Mainostavat olevansa laaturakentajia mutta laadulla näkyy olevan kovin laaja skaala.

Sama laajuus näkyy ja kuuluu kyllä esittelyissäkin.

Sivut

Kommentit (21)

Meidän perheellä ihan hyviä kokemuksia. Kuopion edullisin hintataso houkutteli meidät ostajiksi. Kävimme tutustumassa ennen ostopäätöstä yhteen valmiiseen asuntoon ja pidimme näkemästämme. Nyt asumme järvinäkymällä varustetussa kodissamme kolmatta kuukautta ja olemme olleet tyytyväisiä.

Erittäin huoneja kokemuksia. Mielistellään niin kauan kun kaupat tehty, sen jälkeen käytös ala-arvoista, jopa asiakasta nöyryyttävää. Rakentajan virheet pitäisi heidän mielestään maksaa asiakkaan itse omasta vakuutuksestaan. Heidän vastuu loppuu siihen kun avaimet luovutetaan. Varokaa ihmiset tätä rakentajaa, samoin asuntoja välittävää firmaa. Paskaa tulette saamaan!!!!! Laatu ja asiakaspalvelu täysin vailla vertaa, ehkä käytöskoulu olisi heille paikallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo samaa mieltä, kohtelu aivan luokatonta sen jälkeen kun kaupat tehty. Joillekin asukkaille rakennetaan isoja terasseja valmiiksi ja näkyvyyttä estäviä aitoja. Osa ei saa edes näkyvyyttä estävää aitaa vaikka kuinka pyytäisi ja todellista tarvetta olisi, vastataan vain että resurssit loppui. Pihasuunnitelmista ei näytä olevan tietoakaan, asukkaille ei etukäteen tiedoteta missä on kunkin pihan rajat ja sitten joku röyhkeä asukas valtaa puolet yhteisestä piha-alueesta itselleen, kun kuulemma on PS-tasotyö antanut luvan. Aiheutetaan tällä toiminalla tulevien asukkaiden välille ristiriitoja jo heti muuttovaiheessa. Tulevat ostajat olkaa tarkkana pihojen suhteen tämän rakentajan kanssa.

 

Todellakin samaa mieltä kahden edellisen kommentin kanssa! Laadusta ei ole tietoakaan, sisällä tai sen vähempää ulkona! Palvelu on niin kylmäävää, jos sitä edes saa. En voi suositella kyllä tätä rakennuttajaa kenellekään! 

Olemme ostaneet jo useamman asunnon Tasotyöltä rakennusvaiheen aikana ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä laatuun, viimeistelyyn ja palveluun. Voimme suositella kaikille! Ainahan valittajia löytyy joka taloyhtiöstä. Kannattaa kuitenkin jokaisen tehdä omat päätelmät itse vaikka kun käy tutustumassa yritykseen ja työn jälkeen.

Vierailija

Vai on edellinen oikein "tukkuostaja" kun on ostanut useampia asuntoja jo rakennusvaiheen aikana. Ei siis taida itse niissä asua ja on saanut parempaa palvelua kuin yhden asunnon ostaja joka on joutunut taistelemaan PS-tasotyön kanssa erilaisista puutteista. Meillä on ainakin ollut erittäin huonoja kokemuksia palvelusta, jota ei siis tämä firma tunne, ainakaan sen jälkeen kun kaupat on tehty.

laatua?

Samanlaisia kokemuksia meilläkin eli mainos ei aivan pidä paikkansa. Kyseinen firma ei osaa käsitellä reklamaatioita ja kohtelevat suorastaan ala-arvoisesti taloyhtiötä, kun se yrittää saada viat korjattua. Itsestään selvistä korjauksista tekevät ongelmia. Työn jälki vaihtelee eli on toki siistiäkin jälkeä. Kannattaa ehdottomasti tutkia tämän yhtiön rakentamat valmiit rakennukset perusteellisesti teettämällä ulkopuolisella tutkimukset (lämpökuvaus), jotta virheet saadaan korjattua rakentajalla.

Vierailija

Firmalla on useita kohteita, joissa taloyhtiöt joutuvat osakkaiden kustannuksella korjailemaan rakennusvirheitä, kun firma ei ole milläskään reklamaatioista. Hintataso selittyy paitsi huonolla laadulla myös vuokratonteilla. Ainoastaan laskutaidoton ostaa vuokratontille rakennetun asunnon. Tulee vuosien saatossa huomattavasti kalliimmaksi.

Vierailija

Todellisuudessa tukkuostajia ei taida olla, yhdestäkin palvelukokemuksesta tuli vuosikausia kestänyt epäselvyys ja epäilyvyyttä koko rakennusalaa kohtaan.

Miten lie

3 vuotta asuttu ko. Yrityksen rakentamassa taloyhtiössä ja eipä oikein mitään valittamista. Pihatöissä oli tosin vähän kiire näkynyt, mutta ne korjattiin kyllä takuuseen. Suhtautuisin muutenkin näihin palstoihin vähän varaumuksella, koska ihmiset hyvät Kuopiossa ja muuallakin on rakentajilla kova kilpailu, hintoja poljetaan ja kiire näkyy työnjäljessä. Ja täälläkin voi toisen yrityksen tai oman jehu olla mollaamassa tai kehumassa, muistakaa se. En tiedä kuinka paljon tämä nykyajan elementti rakentaminen vaikuttaa työnlaatuun? Taida kukaan enää rivitaloja tehdä ns.pitkästätavarasta?

Vierailija

Kiinteistövälittäjä voisi toimia enemmän asiakkaan toiveiden mukaan kuin sooloillen omiaan. Epäammattimaista toimintaa muutella asiakkaan kanssa jo sovittuja asioita ominpäin. En tiedä kannattaako käyttää enää toiste heidän palveluitaan.

Tyytyväinen asiakas

Itsellä menossa jo toinen asunto ko. firman kanssa. Tyytyväisyydestä kertoo se, että päädyimme ottamaan uuden ja isomman asunnon samalta rakennuttajalta. Asiakaspalvelu on ollut mitä ystävällisintä ja joustavaa, samoin heidän työskentelytapansa ovat kehittyneet vuosien saatossa. Ekassa kohteessa oli joitan takuukorjaukseen meneviä juttuja, joissa kesti aikaa ennen kuin korjattiin, mutta hyviä niistä loppujen lopuksi tuli. Pihojen kanssa oli myös vähän probleemaa ja niitä joutui itse laittelemaan.

Viimeistelyn laatu mielestäni hyvällä tasolla ja lämpökamerakuvauksen teetettyämme sanoi kuvaaja että yksi parhaista tarkastamistaan kohteista. Pitää muistaa että rapatessa roiskuu ja ei ne rakentajatkaan nykyään sydänverellään näitä kämppiä kenellekään tee. Minkäs se rakentaja sille voi jos jonkun alihankintafirman tuotteissa on joku moka. Heillä on kuitenkin rakentajana vastuu ja suoraselkäisesti ovat tässä toimineet. Taloyhtiöstämme muutti meidän lisäksi useita perheitä ko. firman uudiskohteisiin ja tyytyväisiä ovat olleet.

Voin suositella. Jos ei muiden rakentamat kelpaa, niin voihan sitä myös kokeilla rakentaa itse.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat