Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tulin vähän aikaa sitten kotiin iltavuorosta. Tulin koneelle lukemaan uutiset/mailit. Olin menossa hesarin sivuille, mutta selain ehdotti osoitetta http://hoyhen.annylene.net/viewtopic.php?f=14&t=3175

uteliaisuuttani sitten klikkasin sen auki ja sieltähän aukesi höyhenen kevyt niminen sivusto ja joku blogin tapainen päiväkirja. Muutaman viestin luin ja sitten se iski minuun: Tämähän on 19-vuotiaan tyttäreni kirjoittamaa!

Sivustoa tutkiessani lisää, sieltä paljastui mm. erilaisia dieettejä, kalorilistoja yms.

Päiväkirjassaan tyttäreni kertoo, että hänellä on bulimia ja hän oksentelee lähes päivittäin.En ole aiemmin huomannut mitään tähän viittaavaa, mutta luettuani tytön kirjoituksia aloin oikein ajatella asiaa ja tyttäreni kyllä käy usein vessassa heti ruokailun jälkeen ja pitää vesihanaa auki epänormaalin kauan.Mitä tässä nyt pitäisi tehdä? Miten voisin ottaa asian puheeksi hänen kanssaan? En kuitenkaan haluaisi vaikuttaa siltä, että olen urkkinut asian tietooni.Kiitos vastauksista!

Kommentit (1)

Emt

O-ou!Voisitko vaikka "huutaa" sinne vessaan että miksi pitää niin kauan hanaa auki?Tai olla valmiina avain vieressä avaamaan lukon ja katsomaan miko kestää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat