Vierailija

Miehen syöpä on voitettu, ainakin tällä hetkellä. Mies sai tarkastuksessa tiedon, että hoidot ovat auttaneet ja levinneisyyttä ei ole. Seuraava tarkastus taas kolmen kuukauden päästä, mutta tulevaisuus näyttää jo valoisalta.

Kyllä sen huomaa ettei oikeasti mikään ole niin tärkeää kuin terveys. Meidänkin perheelle on ollut taloudellisti rankkaa aikaa koko tämä souvi ja nyt on taas valoa tunnelin päässä. Ja kyllä huomaa, että aina maailma kantaa.

Kaikkea hyvää ja kaunista kaikille ja ihanaa joulunaikaa.

Kommentit (6)

Vierailija

Kyynel vierähti poskelle onnesi puolesta. Voin vain kuvitella kuinka helpottuneita olette.Voimia sinulle siskosi tukemiseen, jonka siskon mies sairas. Toivotaan parasta, rukoillaan ihmettä!

Vierailija

Siskon miehellä on krooninen syöpä (luustoon levinnyt), ja vielä ennen joulua pitäisi tulla tieto miten sytot ovat purreet. Pelottaa ja jännittää. Ensimmäiset arviot elokuussa olivat tooooodella synkät, epäiltiin jo näkeekö hän edes tätä joulua. Näinhän se on, että "terveellä on useita haaveita, sairaalla vain yksi".

Vierailija

Katselin yksi päivä netistä yle areenalta uusimman silminnäkijä jakson ja ei sitä voinut itkemättä katsoa. Kolmekymppinen neljän lapsen äiti sairastaa parantumatonta syöpää.

Vierailija

Tuli niin iloinen olo puolestanne:)Ja taas muistui mieleen että mikään ei ole tärkeämpää kuin terveys.Hyvää Joulua kaikille!

Vierailija

Varmasti parhain lahja, mitä olisi ikinä edes uskaltanut toivoa.Se on varmasti totta, etä terveys on kaikista tärkein, mutta myös monilla liiankin itsestäänselvyys.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat