Miten ihmeessä puhdistan pissasta märät goretexit?

Vierailija

Tytölle tuli täysissä talvitamineissa pissavahinko - eikä mikään pieni sellainen. Haalari ja sisävaatteet ovat sukkia myöten märät. Samaten goretex-saappaat. Miten ne oikein kuuluu puhdistaa? Laskenko vaan vettä sisään ja toivon niiden joskus vielä kuivuvankin?Apua!

Kommentit (5)

kyllä sen pissan sillä pitäis lähteä ihan hyvin.ja kuivatat tosiaan hyvin ja ilmavasti, avaa kenkää kuivatuksessa niin paljon kuin voi ja vaihtele asentoja välillä. hyvä olsi jos on haalea lattialämmitys esim jossain kostenatilan kaakelilattialla, mutta liian kuumaaan lattiaan tai patteriin ei sovi kuitenkaan laittaa kuivamaan, liimat ja materiaalit kärsii.

Googleta hoito-ohjeet, muistaakseni vaatteillekin suositellaan silitystä. Kenkiä lienee hankala silittää, joten olisiko sauna tms. hyvä vaihtoehto?

Lainaus:

Olen pessyt käsinpesuohjelmalla.
tunkemalla kengät täyteen samonalehteä joka imee kosteuden kengän sisältä, muista vaihtaa tunnin kahden välein märät sanomalehdet kuiviin, irtokäsi paperikin sopii myös, varsinkin loppu kosteuden imeyttämiseen

Ei tee hyvää koneelle eikä saappaiden liimauksille. Pese saappaat käsin normaalilla pesuaineella (ei kuitenkaan saa olla valkaisuainetta tai huuhteluainetta samassa aineessa).Haalarin käännät nurin ja peset koneessa hienopesulla, max 40 astetta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat