Miten reagoisit jos lapsenne kertoisi joulupöydässä olevansa homo / lesbo?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (28)

Itse olisin tosi yllättynyt ja pettynyt, jos niin kävisi. Tosin joulupöytä nyt ei todellakaan ole paikka, jossa olisi mukava tuollaisista edes puhua.

Vähän surisin edessä olevia ongelmia (muiden asenteita, jos haluaa lapsen se voi tuoda tavallista enemmän ongelmia ym), mutta pääasia olisi että lapseni olisi onnellinen. Olisin myös onnellinen siitä että lapsi tietää meidän hyväksyvän asian ja ettei hänen tarvitse sitä mitenkään piilotella.

toivoisin, että jos lapsellani on joku uutinen hän kertoisi siitä minulle kun olemme yhdessä... jotta voisimme siinä kahden kesken jutella ja saisin olla tukenaan sitten jos haluaisikin vaikka koko suvulle kertoa joulupöydässä. en häpeäisi tms, jotkut asiat ehkä vaatis sulattelua toki sitä miettisi esim suvun jatkumista yms mutta ne ei tunteisiin lasta kohtaan vaikuttaisi..

7-vuotiaan kohdalla:

Juu, kyllä se on ihan ok että rakastat Saaraa ja menet Saaran kanssa isona naimisiin :)2-vuotiaan kohdalla:

Mahdatko rakas tietää mikä on homo :)

ihan näin joulupöydässä halusit sitten tämän ilouutisen koko suvulle kertoa.Meillä kun on tapana hankalissa tilanteissa kuitata ensin huumorilla. Sen jälkeen voidaan sitten keskustella asiasta tarkemmin, jos joku sitä haluaa.

EIköhän hän tarkoita aikuista tai lähes aikusta lasta. Joulupöydässähän voi olla hyvä tilaisuus kertoa isommalle joukolle perhettä tai sukua asia. Yhtään ei itseäni hetkauttaisi, vaikka tuollaisen uutisen kuulisinkin.

Sanoisin, että selvä, hienoa - seurusteletko, eli et kai kultapieni kuvitellut, että tällaista asiaa meidän perheessä pitäisi arkailla kertoa.T. monen sateenkaariperheen ystävä

hiukan varmaan tuntisin surua siitä, miten hän mahtaa pärjätä ja miten vaikea on mahtanut olla se "ulostulo" - kun uskaltaa vasta joulupöydässä asian julistaa eli ei ole aiemmin saanut sanottua. Ja varmasti hiukan miettisin sitäkin, mahdanko saada lapsenlapsia koskaan... Se on inhimillistä.Mutta sinänsä ei minulla ole mitään homoseksuaalisuutta vastaan. Enkä toki tuota surua lapselleni ilmaisisi.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat