Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

koska naapurin mustalaisakka jätti televisionsa roskakatokseen. Kaikille samat säännöt

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuolla asenteella voisin kärytellä pahoja hajuja asunnossani, koska naapuri tupakoi. Jos joku on niin tyhmä, ettei kierrätä kodinkoneita asianmukaisesti, niin miksi teidän pitää olla yhtä tyhmiä ja saamattomia?Kun ostat uuden, voit viedä vanhan kauppaan, tämä palvelu on jo tavaroiden hinnoissa. Tai sitten keräätte ne rojunne johonkin ja joku sopiva päivä toimitatte kierrätykseen. Meillä lainataan tätä tarkoitusta varten auto kerran vuodessa (omaa kun ei ole).

kaikkien meidän takia jotka emme viitsi viedä kierrätettäviä oikeaan paikkaan tai säilyttää romuja nurkissa.Viitsitkö viedä energia säästölamppuja oikeaan paikkaa? Vai oletko sitä mieltä etttä elohopeaa saa mennä pohjaveteenkin?

vai jättääkö sen roskakatokseen astian ulkopuolelle. Jäteastiat tyhjennetään samalla jätemaksulla, oli niissä sisällä mitä vaan, ulkopuolelle jätettyjä ei roskakuskit vie. Taloyhtiö joutuu sitten ne siivouttamaan erikseen jos ei syyllistä löydy.Fiksu ihminen veisi tietysti keittimensäkin pienelektroniikan jätekeräykseen, mutta ainakin Helsingin keräyskeskukset on jossain hevon kuusessa, jonne ei ilman autoa ole helposti menemistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat