Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

.

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

persaukinen "kaverini" on jo kaksi kertaa tänään tehnyt hälärin ja yrittää saada minut soittamaan itselleen. Siinähän hälyttelee, en soita kun se jauhaa kumminkin vaan jonninjoutavaa paskaa. Ja se maksaa, jolla on asiaa.

On se sen monesti tehnytkin kun sillä ei ole ollut rahaa ostaa kahvia tai maitoa itselleen. Eikä sillä köyhällä ole edes tietokoneetta.

Hän on rakas kaveri, ja tiedän ettein hänellä ole rahaa, mutta joskus vain ottaa päähän silloin kun tietää ettei itselläkään ole omaisuuksia tilillä. Mutta hän ei sentään jauha jonninjoutavaa paskaa. :)

skitsofreniaan sairastuneen ihmisen, joka on psykoosissa sössinyt raha-asiansa sellaiseen kuntoon että saa edunvalvojalta 80€/vk käyttörahaa ja siitä polttaa suurimman osan savuna ilmaan.Pitääkin äkkiä hankkiutua eroon noin huonosta kaverista, siksi en soitakaan takaisin vaikka tekis kymmenen häläriä. Ehkä sillä on asiana että voinko hoitaa sen kissaa sillä aikaa kun se on mielisairaalassa. En jaksa vastata, kyllä sen omahoitaja mulle sitten osastolta soittaa jos siitä on kyse.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat