Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Aina, kun kerron ammattini, saan osakseni sääliä ja kauhistelua. "Itse en kyl pystyis olemaan yläkoulussa töissä..." Eivät kai kaikki ihmiset luule, että nuorten opettaminen on jotain ihan kauheaa? Kivaahan se on! Suurin osa on kuitenkin ihan tavallisia ihmisiä. Tässä työssä tuntee olevansa elossa. :)

Kommentit (7)

yläasteen opettajana on hirveää. Tiedän tämän kokemuksesta. En silti sano, etteikö se voisi jollekulle sopiakin. Yleensä vaan ne, joille se sopii, ovat ihan infantiileja ihmisiä aikuisseurassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ruotsinopea säälisin :-)Itsekin olen ollut yläkoulussa (-asteella) sijaisuuksia tekemässä, ja vaikka oli rankkaa, niin tykkäsin kyllä. EIkä se rankkuus tullut niistä nuorista, vaan ylipäätään siitä, että se jatkuva esilläolo ja toisaalta tuntien valmistelu oli väsyttävää.

Työpäivät nuorten kanssa eivät ainakaan ole tylsiä, aina sattuu ja tapahtuu...

Tosin raskastakin voi olla niiden muutamien "ongelmanuorten" kanssa.toinen yläkoulun ope

palaavat omat kouluajat mieleen. Eli kyllä monista opettajista pidettiin, mutta turha nipotus tai toisaalta oppilaiden mielistely ei ollut suosiossa silloin, eikä nyt. En pidä yläkoulunopena oloa mahdottomana omalta kohdaltani, mutta se vaatii aika erilaisia asioita, kuin alakoulunopena. Toisaalta tärkein pointti on kohdata ihminen, iästä riippumatta!-lo/lto-

Loputtoman pitkät päivät -tuntien valmistelu illalla ja kokeiden korjausta- työviikko 60-70h ja kaikki sukulaiset jaksoi päivitellä pitkiä lomia.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat