Vierailija

Mies soitti juuri ja kertoi, että oli pyörtynyt ja oksentanut syliinsä silmälääkärissä! Lääkäri oli tietty säikähtänyt ja mies oli kanssa ihan pöllähtänyt tilanteesta. Mistähän tuollainen pyörtyminen voi johtua? Hartiat hänellä on yleensä jumissa mutta nyt ei kuulemma mitenkään erityisesti.

Kommentit (5)

käytetään tosi kirkasta pistemäistä valoa - siitä on minulle tullut migreenioireita heti. mutta voihan olla että oli jännittänyt tutkimusta, ja siinä leuka-otsatelineessä mikä on käytössä silmälääkärissä helposti on niska jumissa, ja sitten oikaisemaan päästyään oli tullut pahoinvoivaksi. ymmärrän kyllä ihan tilanteen, ei ole itselle sattunut, mutta hyvin voisi olla.

kokivat ihme "manipulointia" jos miehellesi näytettiin niitä eri linssivoimakkuuksia ja taittoja jne... Eikun hei, siis hän ei ollut optikolla..? Oliko siellä tehty jotain tutkimuksia siellä silmälääkärillä? Toisillehan tulee huono ja pyörryttävä olo jos silmät aistii jotain "väärin". (ompa TOSI sekava viesti, vaikea keskittyä... :) Ehkä idea tulee silti ilmi)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

jossa silmälääkäri oli tehnyt näöntarkastuksen ja tutkinut silmiä. On ollut kyllä varmaan outo ja nolo tilanne kun iso mies oksentaa syliinsä :(

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat