Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tammikuussa jo tyttö täyttää vueden ja vieläkään ei syö kuin soseutettua ruokaa. Ei maistu karheat ruuat joissa paloja vaikka ne olis pehmeitä. Tyttö on sellanen sihtikurkku, että heti sitä etoo kun on paloja ja monesti jopa oksentaa. Ei kiva! ja Ittiä ressaa tämä tilanne. Syötänkö vain soseita kun ei edes 8kk piltit maistu tytölle.

Kommentit (2)

Meidän nyt jo 3 vee tytöllä oli vähän samanlainen ongelma. Vuoden ikäisenä söo kyllä jo karkeampaa ruokaa; mutta 8-9 kk iässä oksensi aika nopeasti jos pieni "kökkö" ruuassa. Syötin varovasti näitä "kökköjä" ja välillä pulauteltiin, mutta kyllä se siitä lähti sujumaan. tyttö oli alusta alkaen "helposti pulautteleva". Vieläkin oksentelee helposti flunssaisena kun "limainen". Ihan eri maata kuin vanhempi tyttö.

Voisit kysyä neuvolasta jos sinua huolestuttaa. Miten on "puhe" alkanut sujumaan. Tuleeko tavuja tai sanoja? nämä asiat kulkevat yleensä käsi kädessä.

Tyttö nyt 1v 1kk ja syö karheaa hyvin oppi kun laitoin karheaa ruokaa vähitellen lisäten ihan soseutetun ruuan sekaan ja nyt sanoo sanoja mm kissa, äiti, isi, napa, pappa ym

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat