Mitkä asiat tekevät lasten joulujuhlasta epäonnistuneen

Vierailija

vanhempien näkökulmasta?

Kommentit (13)

Vierailija

Yleensä juhlat sinänsä on ihan kivoja eivätkä liikaa koettele aikuisen istumalihaksia.Viimeksi juuri korvat punoitti lievästi päiväkerhon joulujuhlassa. Epäilin ettei mun lapsi uskalla mitään, mutta mitä vielä. Siellä se jutteli muille lapsille kesken esityksen. Kun sitten erehdyin laittamaan sormea suun eteen että shhhh, se loukkaantui siitä verisesti ja mulkoili mua koko loppushown - oli kyllä onneksi hiljaa. Tos "kiva", että oma lapsi on siellä tähtisilmien joukossa kuin luolamies =).Kun muu lapset sitten esityksen jälkeen hakeutuivat vanhempiensa huomaan, tämä meidän eemeli rupesi esittelemään jotain ihme jalanheilutusta, jonka on oppinut tarhassa. Ihan kiva yllätys että halusi esiintyä (kun todellakin pelkäsin että se kieltäytyy esiintymästä näytelmässä), mutta se näytti ihan siltä että se aikoo ruveta potkimaan paikkoja päreiksi. Ja muutkin lapset jotka olivat siihen jääneet innostuivat siitä ja rupesivat huitomaan raajoillaan. Lopuksi vielä muksu järjesti oikein kunnon uhmakohtauksen aiheesta mennäänkö autoon vai ei, onneksi tätä oli todistamassa enää yksi perhe =).Mitä ilmeisimmin pitää vähän terästää noita kasvatusponnisteluja.

Vierailija

Ja ihan turha sepittää että alunperin jotain muuta. Nyt se on suomessa Jeesuksen syntymäjuhla, ja jos et sitä kestä niin älä käy joulujuhlissa

Vierailija

Tuolien sijoittaminen niin että kaikki eivät edes näe lapsia. Myöhäinen ajankohta - lapset väsyneitä ja riehuvat tai haukottelevat.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat