Vierailija

Eilen oli täällä ketju ja linkki irc-galleriaan jossa äidin synnytyskertomus.

Kommentit (13)

eikö teillä ole parempaa tekemistä kuin herjata täällä ihmistä, jonka tielle on sattunut äärimmäisen surullinen tapahtuma!!! Miettikää kahdesti mitä kirjoittelette, kun ette tiedä asian oikeaa laitaa lainkaan! lehdessä ollut juttu väristää asian ja kohdistaa syyllistävän sormen äitiin. miettikää omalle kohdallenne, entä jos teillä kuolisi vauva ja testä puutaan näin julkeasti! Eikö nettiin muka saa kirjoittaa omia ajatuksiaan ja kertoa omaa tarinaansa...niin sitä ihminen saa VERTAISTUKEA!!

järki käteen hyvät ihmiset ja siistikää käytöstänne!!!ja muka netin pauloissa...ja PYH!!!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi oli luultavasti kuollut jo aiemmin, ei häntä sairaalassakaan olisi voitu pelastaa. Onhan tuo kirjoittaminen varmasti todella terapeuttista äidille, sitäpaitsi tutut voivat sieltä käydä lukemassa mitä on tapahtunut, niin ei vanhempien tarvitse sitä jokaiselle kysyjälle selittää.

20-vuotias äiti ei ymmärrä mitään muuta kuin laittaa kuolleen lapsensa kuvan nettiin.

Ymmärrättekö mistä on kyse?

Nuoret ovat niin netin pauloissa, etteivät edes ymmärrä mitä on lapsen saaminen.Tämä on hirvittävää ja kuvottavaa

äidin sitä huomaamatta. Lapsi oli ollut kuolleena jonkun arvion mukaan 1-2 päivää eli varmaan menehtyi pian sen jälkeen kun lapsenpihkaa tuli ulos alakautta. Tässä vaiheessa oli vain "menkkakipumaista" juilimista, jota äiti ei laskenut synnytykseksi. Lapsen ulos tulemiseen meni vielä se pari päivää. Ei olisi sairaalaankaan varmaan ajoissa lähtenyt.

Vaikka lapsi olisi kuollut jo aiemmin synnytyksen aikana, sekin olisi ollut estettävissä jos lapsen vointia olisi jotenkin seurattu siellä paskahuussin lattialla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat