Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

G: jos taapero paskoo vaippaan kesken sun ruokailun, syötkö loppuun rauhassa?

Vierailija

Vai syöksytkö kesken syönnin vessaan vaihtamaan paskavaippaa?

Kommentit (8)

yleensä vain kerran päivässä ja pyytää silloin päästä potalle. Totta kai vien lapsen potalle vaikka kesken oman ruokailuni, että toisen ei tarvitse housuunsa kakkia.

olla niin vaikkei kukaan olisi paskonutkaan, syöksyilen koko ruokailun ajan, enkä voi syödä rauhassa. Milloin on maito loppu, lusikka lattialla, ruokaa lisää. Yöllä saa syödä rauhassa ilman pomppimista.

Mutta jos huomaisin, että on vasta punnaamassa, juoksuttaisin kiireen vilkkaa potalle hoitamaan asiansa. Jos vahinko on jo tapahtunut, saisi minun puolestani istua sen päällä lopun ruokailun ajan.Tosiaan muutenkin saa pinkoa jatkuvasti johonkin koko ruokailun ajan. Ei ole mitään intoa alkaa tehdä mitään ei-välttämätöntä hommaa lisäksi.

Enkä usko että olen ainakaan kolmeen vuoteen syönyt yhtäkään ateriaa ilman, että joku lapsista tarvitsisi johonkin jotain apua. Joko pilkon ruokaa, autan vessaan, siivoan kaatunutta maitoa, vaihdan jonkun maitoisen paidan, haen lisää maitoa jääkaapista...Jos joku tosiaan kakkaisi kesken ruokailun housuunsa (mitä ei ole vielä koskaan tapahtunut) niin tietysti menisin pesemään pepuna ja vaihtamaan hänelle uudet vaatteet. Samoin teen jos nuorimmaiselta lirahtaa pissat housuun,

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat