G: jos taapero paskoo vaippaan kesken sun ruokailun, syötkö loppuun rauhassa?

Vierailija

Vai syöksytkö kesken syönnin vessaan vaihtamaan paskavaippaa?

Kommentit (8)

Vierailija

yleensä vain kerran päivässä ja pyytää silloin päästä potalle. Totta kai vien lapsen potalle vaikka kesken oman ruokailuni, että toisen ei tarvitse housuunsa kakkia.

Vierailija

olla niin vaikkei kukaan olisi paskonutkaan, syöksyilen koko ruokailun ajan, enkä voi syödä rauhassa. Milloin on maito loppu, lusikka lattialla, ruokaa lisää. Yöllä saa syödä rauhassa ilman pomppimista.

Vierailija

Mutta jos huomaisin, että on vasta punnaamassa, juoksuttaisin kiireen vilkkaa potalle hoitamaan asiansa. Jos vahinko on jo tapahtunut, saisi minun puolestani istua sen päällä lopun ruokailun ajan.Tosiaan muutenkin saa pinkoa jatkuvasti johonkin koko ruokailun ajan. Ei ole mitään intoa alkaa tehdä mitään ei-välttämätöntä hommaa lisäksi.

Vierailija

Enkä usko että olen ainakaan kolmeen vuoteen syönyt yhtäkään ateriaa ilman, että joku lapsista tarvitsisi johonkin jotain apua. Joko pilkon ruokaa, autan vessaan, siivoan kaatunutta maitoa, vaihdan jonkun maitoisen paidan, haen lisää maitoa jääkaapista...Jos joku tosiaan kakkaisi kesken ruokailun housuunsa (mitä ei ole vielä koskaan tapahtunut) niin tietysti menisin pesemään pepuna ja vaihtamaan hänelle uudet vaatteet. Samoin teen jos nuorimmaiselta lirahtaa pissat housuun,

Vierailija

Toki riippuu lapsen iästä, siis jos ei ole vaippaa, niin menen pesemään. Tosin nuorin on jo 6v., niin että enää tuota ei tapahdu...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat