Vierailija

Eli siis jos vanhemmille kävisi jotain niin siinä voi ns. testamentata lapsensa jollekin, tai sanoa minne missään nimessä ei haluaisi lapsiaan. Testamentti otetaan huomioon jos jotain käy ja yleensä vanhempien viimeisiä toiveita noudatetaan( tietenkin otetaan selvää onko henkilöt joille lapset on testamentattu sopivia huoltajiksi ).Me ollaan tekemässä tuollainen kaiken varalta. Olisi kiva tietää tekeekö kuinka moni tuollaisia?

Kommentit (4)

Koska tällaisia ei oikeasti otetaa kovinkaan paljoa huomioon.Lähiomaiset kartoitetaan muutenkin mutta tällaisia testamenttejä ei oteta erikseen huomioon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja teki meille tuollaisen testamentin, sanoi, että jos meille jotain kävisi niin harvoin määrätään lasta muualle kun minne testamentissa vanhemmat haluavat. Ja haluttiin yksi tietty sukulainen ykköseksi. Onhan se vähän outoa miettiä näin, että jos me kuollaan niin mitä sitten, mutta kun ei sitä koskaan tiedä ja en haluaisi lastamme siihen asemaan, että sukulaisille tulisi riitaa minne hän menisi.Olen myös kuullut että jotkut on kieltäneet joiltain, vaikka vanhemmiltaan mahdollisuuden huoltajuuteen, jos on vaikka tosi huonot välit eikä usko että olisivat päteviä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat