Vierailija

Kuinka usein päivitätte ammatillistanne osaamistanne perehtymällä oman alanne tuoreisiin tutkimuksiin? Luetteko väitöskirjoja, tilaatteko tieteellisiä julkaisuja? Luetteko muunkielisiä vai suomalaisia julkaisuja?Itse ajattelin, että tässä asiassa täytyy terästäytyä ensi vuoden aikana. Meidän ammentamamme tieto ja ammattitaitohan pohjautuu ennen kaikkea tieteeseen.

Kommentit (4)

Tämä tosin johtuu siitä, että opetan ammattikorkeakoulussa. On tärkeää esittää tuoreita tutkimustuloksia ja laittaa opiskelijat perehtymään tieteellisiin lähteisiin. Moni kun jatkaa opintojaan yliopistossa.Tiedän kyllä, että läheskään kaikki opettajat eivät tätä tee. Eikä tee yliopistossakaan...

Seuraan keskeisten alani julkaisujen verkkosivuilta uusimpien numeroiden sisällöt, lisäksi minulle tulee uutiskirjeitä sähköpostiin useammasta julkaisusta/julkaisijalta. Uusista tutkimustuloksista, väitöksistä ym. yleensä tulee tietoiseksi ensin alustavasti median kautta ja sitten kiinnostavuuden/relevanssin mukaan hankin lisätietoa. Itsekin opetan sivutoimisesti, mutta seuraan näitä silloinkin kun opetusrintamalla on hiljaisempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat