Seuraa 

Itselläni ei ole ollut koskaan sisarusta ja omilla pojilla on ikäeroa niin paljon, etteivät koskaan juuri saa mitään yhteistä tai juuri isomman ikäeron takia osaavat hyvin jakaa/vuorotella tavaroita, niin siksi kysyisin, että onko ihan moukkamaista laittaa yhteinen lahja vaikka 2-3 ikäerolla oleville sisaruksille?Itse olen tämmöisiä lahjoja joskus harrastanut ja joskus jopa saanut lapsilta kuulla että "olitpa idiootti, kun et ostanut kummallekin omaa". Toisaalta taas mietin, että on sitä maailmassa oltava aika paljon kaikkea, jos kaikki pitää perheessä kahtena kappaleena olla, mutta ehkä en osaa asettua tuommoisen perheen asemaan, joten kertokaapa pitäisikö suosiolla lopettaa yhteiset lahjat.Mainittakoon vielä lopuksi, että jos olen ostanut yhteisen lahjan, niin olen jotenkin ajatellut, että voi olla yksi ja kalliimpi kun taas helposti jos molemmille sisaruksille ostaa erikseen, niin hinnan puolittamalla kahteen osaan usein krääsämäärä vaan kasvaa.

Kommentit (2)

minä anna veljenlapsille aina omat paketit ja yhden yhteisen, nyt on tulossa kolmas lapsi siihen perheeseen, ja ikäeroa jo sen verran, että siitä yhteisestä pitää kait luopua.

Kannattaa tietysti pohtia tarkkaan sitä, että lahjasta on iloa molemmille. Muuten en näe yhteisissä lahjoissa mitään pahaa! Lapset saavat varmasti myös omia lahjoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat