Vierailija

Onko esim. ekaluokkalaiset ykköset päällä vaiko rennompaa?

Kommentit (10)

eli poika 7v:Asu nro 1:

- suorat housut

- mustat kiiltävät juhlakengät

- valkoinen laadukas paitapusero

- kravatti/rusetti

- liivivaiAsu nro 2:

- suorat housut (ei ihan niin laadukkaat kuin nro 1)

- astetta rennompi paitapusero (valkoinen jossa alareunassa punertavia kuvioita)Poika olisi (yllätys yllätys) 2-kohdan kannalla. Kuulemma ei muut pojat pidä siellä kiiltonahkakenkiä jne jne. Erityisesti on vastaan kravatin/rusetin laittoa ja noita kenkiä...terveisin ap

Ja ihan joka iikka!Ok, juhlat oli ulkona. oli kyllä paras joulujuhla, jossa olen koskaan ollut. Niitä on koluttu aika määrä kun esikoinen on jo 18v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ovat lähinnä naurettavan näköisiä lapsilla.Meillä lapsi oli ykköset päällä eli suorat prässihousut, mustat juhlakengät, valkoinen paitapusero (ei sellainen puvun paita vaan aavistuksen paksumpaa puuvillaa oleva paitapusero), pellavainen tumma pikkutakki.Siistimpää, mutta ei ykkösiä (suorat housut, värillinen paitapusero jne) laittaisin synttäreille jne.

Pistäkää riita puoliksi. Asu numero 2, mutta juhlakengät kyllä suorien housujen kanssa, ei kai sentään minkään Vikingin gorejen kanssa juhliin mennä?Rusettia en missään nimessä laittaisi omalle koululaiselle - kokisin siitä jo myötähäpeää melkein itsekin... Kravattiakaan tuskin laittaisin, jollei olisi just vaikka musta-valkoraidallisen kanssa joku kapea punainen kravatti tai just jouluinen tunnelma. Mitään kuviokravattia en ainakaan koululaiselle laittaisi.

Jotenka hän käyttää juhlissa niitä tossuja joita yleensäkin koulussa käyttää.

Lisäksi juhlamekko, tuollainen HM:stä ostettu kiiltävä, kiinalaistyylinen jossa päävärinä musta, pitsiset juhlasukkikset (valkoiset) ja valkoinen pörröinen bolero.ps. viime vuonna eskarin joulujuhlissa osalla lapsista oli vain esim. punainen hame ja trikoopusero. Pojista osalla oli huppari ja farkut!

Itse en kasvatuksessa liikaa korostaisi vaatteiden merkitystä. Saattaa olla ikävää jos kaverin perheellä ei vaikkapa ole rahaa niin hienoihin vaatteisiin ja lapsellesi on korostettu miten tärkeää on pukeutua kunnolla. Ei hyvä.

Sen sijaan korostaisin kaunista käytöstä ja muiden kunnioittamista muuten kuin materialistisin keinoin.

kyllä siellä ollaan ihan juhlavaatteissa, mahdolliset esiintymisvaatteet puetaan päälle ennen esitystä ja vain esityksen ajaksi.

Ainakin lapsiemme koulussa kaikilla oli juhlavaatteet, tytöillä juhlamekkoja juhlakenkineen ja pojilla suoraa housua, juhlakenkää, valkoista paitaa, joillain pikkutakkia.

Nämähän ovat juuri niitä tilaisuuksia, joilla voi opettaa lapselle juhlavaa pukeutumista ja juhlimista - tuntuu juhlakin enemmän juhlalta juhlavaatteissa kuin farkuissa.

En ajatellut ihan ykkösiä laittaa pojalle (lue: suorat housut, yksivärinen kauluspaita, pikkutakki, kravatti), mutta kakkoset varmaan (lue: suorat housut, Espritin punaruudullinen eli sellaisen joulun punaiset kauluspaidan ja jos on viileää niin ehkä mustan neulevillatakin).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat