Vierailija

Itse olen aloittelijaksi hyvä. Sorry itsekehu, mutta näin uskaltaisin kuitenkin sanoa.

Sivut

Kommentit (24)

mutta keskitasoa parempi kuitenkin....Tosin huomaan selvästi ettei työ enää motivoi samalla tavalla mitä ennen nyt kun aloin taas opiskella... Jotenkin ei motivaatiota ole, enemmän hälläväliä asenne vert. siihen kun kävi vain töissä, opiskelu kun vie aikaa ja voimia, vaikka toki tällä hetkellä teen osa-aikaisena työtä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pelkään, että epäpätevyyteni paljastuu päivänä hyvänsä ja saan fudut. Työkokemusta yli 10 vuotta alalta ja CV NÄYTTÄÄ hyvältä. heh. Olen surkea.bv

Mulle on helppoa ylittää kaikki tavoitteet töissä, oikeastaan työ on vähän liiankin helppoa, mutta sen verran vaihtelevaa, että mielenkiinto säilyy. En saanut koulutustani ja kokemustani vastaavaa työtä kun vaihdoin kaupunkia perhesyistä ja sen jälkeen tilanne on ollut tämä. Edellisessä, moninverroin vaativammassa työssä olin keskitasoa, korkeintaan hyvä.

työssäni vähintään hyvä. Paneutuessani erinomainen, mutta en pidä rimaa liian korkealla, sillä silloin alkaa stressata ja sitten painun jo keskitason puolelle.

Pomo on ainakin aina todella tyytyväinen. meillä on tietty pistemalli, jossa tavoite on 70, minulle se on 100-109 välillä koko ajan.Minulla myös vielä erinomaisempi työkaveri ja sen olen hänelle monesti sanonutkin. On aivan mahtavaa, kun on todella pätevä työkaveri, niin olen häneltä oppinut aivan mielettömän paljon ja en kehtaa pyyttää apua/neuvoja häneltä.

Meillä on lähtönä kait jo 20 % (max 50) ja jos puolen vuoden / vuoden päästä osoittautuu ihan surkeaksi, sitten keskustellaan niiden laskemisesta. Mut tää on siis valtiolla.

Mun tulevat Heko pisteet on 12% max. 48

1½ v sitten aloitin 0%

4 kk päästä 4%

9 kk päästä 8%

ja nyt kolmen kuukauden päästä nousee 12%, keskustelut just käyty.Tosi masentunut fiilis, päivittäin surffaan muita työpaikkoja.

minulla on koulutus, kokemusta useiden vuosien ajalta sekä asiakkaidemme kanssa tarvittavaa pelisilmää.harmi, että alallamme erinomaisuus ei näy palkassa.

Ammattitaito ja osaaminen erinomaista, mutta ahkeruudessa parantamisen varaa. Yksin kotona puurtaessa on liian helppo joskus heittäytyä laiskaksi ja vaikka roikkua tällä palstalla.;)

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat