Vierailija

Ajattelin tehdä tytön kanssa riisimurosuklaita ja sitten sulattaa valkosuklaata erilaisiin muotteihin yms ja laittaa niitä osaksi lahjoja. Kaipailisinkin hyväksi koettuja ohjeita.



Toinen kysymys, jos suklaata sulattaa ja laittaa muotteihin yms, niin meneekö ne huonoksi, jos ne sitten illan nököttää kuusen alla? Vai pitäisikö niitä säilyttää koko ajan kylmässä?

Kommentit (2)

ei oo jääkaappi. suklaa menee harmaaksi ja pinnaltaan kuivaksi, vaikkei maku varsinaisesti kärsi. viileäkaappi, missä on n15 astetta lämmintä, tai vaikka tuulikaapissa, jos siellä on asunnon kylmin sisätila.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat