Vierailija

talkkia, bepanthenia vai mitä? bepanthenia koitettu jo eikä auta

Sivut

Kommentit (18)

Ja siksi se ei sit enää paranekkaan kunnolla. Mikäli haluat VÄLLITTÖMÄSTI helpotusta niin kasta vavaun peppu aamuin illoin teekylpyyn tai Molkosankylpyyn. Molemmat tappaa tehokkaasti hiivaa.Hauduta kuppi mustaa teetä ja kaada se pesuvatiin ja lämmitä vettä päälle.

Tai lorauta vatiin Molkosania ja vettä päälle.Sit sinkkivoidetta päälle :) Jos on o pahaksi päässyt niin ottaa aikansa että kokonaan parantuu, mutta huomaat kyllä heti,e ttä kylvyn jälkeen iho rauhottuu.

Vaan pieni loraus pesuvatiin ja vettä päälle muutama litra.Molkosan tappaa tehokkaasti tosiaan hiivaa, että siihen kylpyyn voi äiti itsekin istahtaa jos on sen sortin vaivaa ;)Minä olen se joka annoin nuo kylpyneuvot ja meillä päästiin märkänäppyvaiheesssa olevasta ihottumasta eroon 2 viikossa ilman kortisoneja... (en sellaisia vaiuvan iholle missään tapauskessa hlauais laittaa ennenkuin kaikki muut on kokeilta) Ja nää luomukonstithan ei keneltäkäänj ole pois eikä todellakaan ainakaan pahaksi ole.. Ihan sitä vain mitä jääkaapista ja ruokakaapista löytyy :D

kuin kortisoni.

Mikään muu ei ole auttanut. Noilla muilla konsteilla (talkki, bepanthen, sinkkivoide ym.) on kyllä hyvin saanut sitten pidettyä uuden vaippaihottuman pois.Vaippamerkin vaihto voi olla myös hyvä ratkaisu.

meillä laitetaan aina yöksi kunnon kerros vaselinia.. se ei imeydy vaippaan niin on aamullakin vielä "rasvainen" pylly. todella hyväksi koetu...

n 3-4 päivää, niin on jouluksi sileä pylly. Pese ja rasvaa ja sit sitteriin vaan ja siihen pyllyn alle pyyhkeitä monessa eri kerroksessa. Kakka lentää ja pissi lorisee, ja pesukone pyörii. mut pylly paranee nopeammin ja sit vauva nukkuu jouluna paremmin kun ei pylly enää kirvele.Suosittelen T: nimin kokemusta on.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat