Vierailija

Tehkää jotain sen eteen, että alkaa vaimoakin seksi kiinnostamaan, tai sitten vaimo vaihtoon, jos se puute ei nyrkkikyllikillä ole autettavissa. Tuntuu olevan pakkomielle nuoremmilla miehillä tuo seksin puute ja siitä johtuvat parisuhdeongelmat.

Kommentit (9)

Se sama akka ei jaksa kiinnostaa yli 10 vuotta, ellei ole oikeasti kiinnostava.Lainaus:

Tuntuu olevan pakkomielle naisilla tuo pillun panttaaminen ja siitä johtuvat parisuhdeongelmat.

kumppanista joka alkaa pihtaamaan seksiä vaikka toinen osapuoli olisi varsinen peto sängyssä ja kieltäytyvän tajunnanräjäyttävästä seksistä ;)

eli se koira jne...varmaan löytyy aina erikoistapauksia, todellakin pihtaavia puolisoita ja todellakin kyvyttömiä rajkastajia, ja kaikkea siltä väliltä. mutta elämä on, eikä se aina ole niin mustavalkoisat. harva kai kehtaa sanoa suoraan päin naamaa puolisolleen että "joo, panettais muakin mutta en mä viitti kuitenkaan kun oot niin surkee sängyssä että jää käteen siitäkin touhusta vaan kahta kauheempi vitutus"...

helpompi heittää vaan että ei mua nyt he huvita tai on pää kipee tms.en tiedä tosiaan mikä on totuus ja varmaan sekin vaihtelee tapauskohtaisesti. itse vaan en voi edes ymmärtää koko pihtaamista alkuunkaan ja mistä kummastase oikein johtuu.

tuskin jokaisella on kuitenkaan mitään todettuja alhaisia hormonitasoja ja oikeaa vakavaa haluttomuutta?

ainahan on varmasti mielenhäiriöisiä ja estoisia pirttihirmuja joihin ei auta mikään, mutta kuka käskee sellaisen kanssa sitä hääkaukkua leikkamaankaan.meillä on hyvää seksiä, mieheni on taitava sängyssä, niin miksi ihmeessä kieltäytyisin siitä jatkuvasti?

en koskaan ole sitä häneltä kieltänyt ellen ole ollut todellakin sairas, ja sitä on ollut varmaan alle kymmenen kertaa 12 vuoden aikana.

eikä ne vauvatkaan kovin montaa kuukautta ole tahtia hidastaneet.niin että kanattaa varmaan kummankin osapuolen vilkaista peiliin jos suhteessa alkaa mättämään pahasti sängyn puolella.

huonompi homma vaan on sitten se, että jos se seksittömyys alunperinkin johtuu vain tumpelosta ja kyvyttömästä nylkyttäjä-miehestä, niin kohtahan se uusikin akka kyllästyy siihen huonoon ja tyydytyksettömään seksiin, ja sama oravanpyörä on taas valmis...kumpi oli ensin, muna vai kana? eli seksittömyys vai marina? ja kumpi johti toiseen?

Lainaus:

Tehkää jotain sen eteen, että alkaa vaimoakin seksi kiinnostamaan, tai sitten vaimo vaihtoon, jos se puute ei nyrkkikyllikillä ole autettavissa. Tuntuu olevan pakkomielle nuoremmilla miehillä tuo seksin puute ja siitä johtuvat parisuhdeongelmat.
Aloittaja taitaa nauttia tästä vastakkainasettelusta pihtaavat naiset - huonot mehet. Taitaa kotonakin olla puutteessa kärvistelevä mies, jonka kanssa henkinen yhteys on katkennut jo ajat sitten ja jäljellä vaan aggressiota kaikkia miehiä kohtaan. Seksitaitojen solvaaminen onkin osuva tapa loukata jokaista miestä.Tämä aihe on jo käsitelty monissa ketjuissa ja tultu useasti siihen tulokseen, ettei ongelma ole läheskään aina sukupuolesta kiinni. "Tappion" kärsineenä aloittaa sitten aina uuden ketjun samasta aiheesta.Pakkomielle tästä on kyllä aistittavissa. Se on saattaa miehet ja naiset sotajalalle toisiaan vastaan. - Liittoudun miesten leiriin, jos tässä keskustelussa on vain nämä kaksi vaihtoehtoa.

Itsetunto siinä menee, kun syitä itsestään yrittää niin kovasti etsiä. Tämä peili-neuvo pompahtelee esiin joka välissä, kun oikeasti kyse on siitä, ettei puolisoon saa enää yhteyttä henkisellä tasolla. Jostain syystä toinen ei enää halua päästää puolisoaan aivan lähelleen. Yhteen kuuluvuuden tunne on katkolla ja rakkaus hiipumassa.Sieltä peilistä tulee niin vääriä vastauksia, kun kuvittelee mitä toinen kuvittelee. Kuvittelee, että puoliso ajattelee niin, siksipä toimin näin. Toinen vetää tästä omat päätelmänsä ja solmut senkun kasvaa. Vaan mitenpä katkaista kierre. Mitä voi sanoa, mitä voi tehdä? Sen viisastenkiven kun joku keksisi!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat