Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Päiväkodin "tätien" muistamisesta. Kelle olette antaneet lahjan? ov

Vierailija

-Kaikille oman lapsen ryhmän aikuisille (=hoitajat, jonkun lapsen henk.koht.avustaja + puoli vuotta talossa ollut työharjoittelija ja/tai pari kuukautta ryhmässä ollut sijainen).

-Oman ryhmän hoitajille (siis ei harkkarille, avustajalle eikä sijaiselle).

-Kaikille talon aikuisille (joihin lukeutuu myös laitosavustaja).

-Kaikille muille talon aikuisille paitsi sijaiselle, laitosavustajalle + harkkarille.

-Kaikille muille paitsi harkkarille.

-Koko talolle yhteisesti esim. herkkukori, suklaarasia tai vastaava.

Kommentit (7)

koko henkilökunnalle, esim. suklaarasia ja kortti. Sitten, kun lapsi jää lomalle, viedään kaikille ryhmän aikuisille ja ryhmän kanssa toimivalle laitosapulaiselle jokin henkilökohtainen muistaminen.

ja tänä vuonna myös saman ryhmän yhden lapsen avustajalle (joka kuitenkin käytännössä hoitaa muitakin paljon) ja vakkarisijaiselle (joka tänä syksynä on ollut usein ryhmässä).

Varsinaiset hoitajat saivat hieman isomman lahjan (n.6e/kpl) ja avustaja+ sijainen pienemmät..Yleensä ollaan viety vain kolmelle oman ryhmän hoitajalle, tänä vuonna oli enemmän lahjoja.

jotenkin alkaa jo tuntua kohtuuttomalta sellainen ajatus, että veisin kaikille talon aikuisille, heitä on varmaan useampi kymmenen, enkä todellakaan tunne heistä kaikkia.Ei ole mielestäni pakko viedä mitään, mutta tällä kertaa vietiin ryhmän hoitajille yhteinen herkkulahja ja sitten lapsen valitsemalle lempihoitajalle erikseen oma.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat