Vierailija

.

Kommentit (10)

Laitan lohen palasiksi, pussitan ja otan aina yhden annoksen ulos. Leikkaaminen on tosi helppoa vähän kohmeessa. Saa ohuita siivuja. Hyvää !

Graavaan kalafileen, ja pakastan sen helposti avattavaan pussiin. Sitten tarpeen mukaan otan kalan ulos, siitä terävällä veitsellä jäisestä kalasta ohuita viipaleita, ja taas loppufile pakkaseen. Aina on tuoretta ja hyvää graavia pöydässä. Viipaleista tulee helposti ohuita ja ne sulavat ihan hetkessä ja ovat raikkaita ja kylmiä ja lisää saa hetkessä jos loppuu.Vipaleita en ole kokeillut pakastaa ja sitten kokonaan sulattaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Graavaatte kalan, eli laitatte suolan, annatte olla vorokauden jääkaapissa, poistatte ylimääräiset suolat, ja sitten vasta pakastatte?Vai heitättekö suolaa päälle ja kalan pakkaseen suoloineen päivineen?

ja laittaisin pakkaseen. Sulattaisin tapaninpäiväksi vieraille ja säästyisin turhalta kauppakierrokselta vielä aattoaamuna. Mutta kärsiikö kalan rakenne tai maku jotenkin pakastaessa?ap

fileoidaan, nahka jää päälle, ruodot pois. fileisiin ripottelen merisuolaa, tilliä ja sokeria, ja leikkaan sellaisiksi seitsemän sentin palasiksi (se riittää perheelleemme yhdeksi päiväksi) ja sitten palaset pakastan yksi per pussi. Otan kalan sulamaan edellisenä iltana jääkaappiin muovipussissaan syvälle lautaselle, nahkapuoli alaspäin- Sitten lounasaikaan otan pussin auki, leikkaan viipaleiksi niin että nahka jää leikkuulaudalle, heitän sen roskiin. ripottelen tillisilppua viipaleiden päälle. pakkasesta sulaessaan suola imeytyy kalaan tasaisemmin kuin vain jääkaapissa graavaantunut kala.jos ostaisin valmiiksi graavattua viipaletta, niin en laittaisi sitä enää pakkaseen. sehän on seissyt kaupassa jo pari päivää. Tai ehkä siinä tapauksessa, että käyttäisin sen kuumennettuna, esimerkiksi kastikkeessa - mutta sitä varten graavilohi on turhan kallista.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat