Vierailija

joku fanaattinen suomalainen musunainen uutisissa

Sivut

Kommentit (33)

Se syvä usko onkin pitänyt kaikki suomalaisnuoret poissa kaikesta pahasta ja niin siveellisinä ja raittiina!!

Lainaus:

jotakin muutakuin kristittyjä. Onneksi äänestin perussuomalaisia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joulu on jeesuksen syntymäjuhla ja jos se ei käy niin olkkot lapset sitten vaan koulussa. Helvetti, että sapettaa! ONNEKSI, meidän koulussa viitataan kintaalla tuollaiselle. Musulle kauhistukseksi, meidän loulussa on jouluevankeliumi ja suvivirsi. Aina.

Ja jouluahan käsittääkseni vietetään Jeesuksen syntymän kunniaksi. Eikö siinä ole perustetta joulun uskonnolliselle sanomalla?

ei 14 eikä 15 vaan uusi kulkija

ja se oli aika hämmentävä. hän oli ehdoton siinä, että lapset eivät mene tilaisuuteen jossa harjoitetaan toisen uskonnon tapoja. Hän ei myöskään pitänyt hyvänä sitä, että lapset jotka eivät mene siihen tilaisuuteen "erotettiin" porukasta ja heille oli varattu muuta tekemistä sen ajaksi.Mikään ei kelpaa.

todistuksensa ja suorittaa koulupäivän esim. tehtäviä tekemällä. Juhlatilaisuuteen ei voi pakottaa, mikäli se on omaa uskontoa vastaan.

ole vaatinut yhtään mitään. Mamu-vanhemmat ovat yleensä liiankin pihalla kaikkeen kouluun liittyvistä asioista.Käsitykseni mukaan vaatimuksia esittävät juuri nämä suomalaismuslimit ja sitten nämä yltiösuvaitsevaiset monikulttuurisuusihannoijat.

Joulunaikaan on juhlittu aina, jo ennen kristinuskoa. Talvipäivänseisaus, aurinko ja lisääntyvä valo ovat olleet niitä alkuperäisiä juhlimisen aiheita, ei Jeesus.Joten kristityillä ei ole mitään oikeutta sanoa että joulu on vain kristittyjen juhla.Lainaus:

Joulu on Jeesuksen syntymäjuhla. Vaikka sitä ei sanallakaan mainittaisi, on se silti koko jutun juoni.

[quote]

Juu, minun "musulapset" ovat ihan kotona, ei tarvitse mennä koulun kirkkoihin tai juhliin jos kyse jostain kristillisestä. Tuskinpa se sinua häiritsee!Ei todellakaan häiritse kunhan et puutu suomalaisten joulun viettoon. Pidät omat juhlasi ihan rauhassa, me ei niihin haluta puuttua.

[quote]

Se syvä usko onkin pitänyt kaikki suomalaisnuoret poissa kaikesta pahasta ja niin siveellisinä ja raittiinaEi nyt ole kyse pahasta ja raittiudesta vaan SUOMEN PERINTEESTÄ. Musut voivat opiskella joulujuhlapäivänä vaikka matikkaa jos noin kirpasee. ONNEKSI meidän koulussa on joulujuhlat evankeliumineen.

puolesta muun uskontoiset oppilaat voisivat olla joulujuhlapäivänä tavallisessa opetuksessa, mutta miksi pitäisi muiden oppilaiden joulujuhlaa ruveta muuttamaan koska sehän on valtaväestön uskonto? Miksi kristillisen uskonkasvatuksen saaneen pitäisi alkaa kumartelemaan muita uskontoja ja vielä maassa, missä se on valtauskonto? En väheksy muita sukontokuntia, ovat mielenkiintoisia, mutta miksi sieltä vaaditaan muutoksia suomalaisiin perinteisiin? Pitköön omat perinteensä ja antakoon muiden pitää omansa.

Oletetaan, että koulun kevätjuhla vietetään ainoastaan koululla, eikä kirkossakäyntiä ole (näin on ollut joskus meillä). Kukaan ei voi jättäytyä kevätjuhlasta pois sillä syyllä, että siellä mahdollisesti lauletaan suvivirsi.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat