Vierailija

Meillä lapset 2v 10kk ja 5 v 7kk sekä vauva . Menemme mummolaan jouluksi koko perheen voimin . Mummola on n 300km päässä ja käymme siellä muutamia kertoja vuodessa . Nyt mummo ja pappa haluaisivat isompien lasten jäävän sinne lomalle siten että tuovat ne takaisin muutaman päivän päästä .Nuorempi ei ole koskaan ollut yksin yötä pois kotoa ja hirvittää voinko jättää lapset mummolaan ja lähten vauvan ja miehen kanssa kotiin . Miten tekisitte ? Lapset ovat toooosi vilkkaita ja niissä on paljon hoitamista

Kommentit (5)

Ihan hyvin voisi kokeilla. Jos kerran ette ole usein kyneet, niin kyllhn lapset taas tottuu mummoon ja pappaan joulun pyhin. Jos nuorempikin haluaa jd niin sitten jttte. Voihan mummo ja pappa tuoda lapset ekan ynkin jlkeen jo kotiin, jos tuntuu, ettei suju. Ja onhan sen pienemmn turvana isompi sisarus. Laatuaikaa kaikille!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli eihän kumpikaan ole yksin yökylässä. Se voisi olla isommille muksuille kaivattua vapaata vauva-arjesta ja jännä seikkailu. Onko mahdollista että jos ensimmäinen yö ei mene hyvin ja tuo pienempi kaipaa kovasti kotiin niin mummo ja vaari toisivat jo aiemmin takaisin? Jos tämä olisi mahdollista niin me varmasti ainakin kokeiltaisiin.

Meillä ipanat suunnilleen samoilla ikäeroilla. Alle kolmevuotias pärjää hyvin kun on vielä isompikin seurana, tuskin tulee ongelmia jos vaan isovanhemmat jaksaa. Varmaan kivaa kaikille, vauva-arkikin on hieman erilaista kun on kolmas kohdalla, tuntuu kuin ei lapsia olisikaan ;)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat