Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Olenko mä raakalainen jos laitan lapset 2v ja 3,5v hoitoon pph:lle?

Vierailija

Hohhoijaa.

Kommentit (5)

Meidän lapset olivat juuri saman ikäisiä kun aloittivat hoidossa ryhmiksessä, ja hienosti meni. Auttaa muuten paljon alussa, kun lapset saavat olla yhdessä samassa hoitopaikassa.

vaikka tietty oli raskastakin välillämeidän skidit oli 2 v ja 4 v kun pph:lle joka oli tuttu ja yksityinen ja josta tiesin miten homma toimii. Lapset oli siellä ensin vain 2 päivää viikossa, ja yhden päivän hoisi tätini meillä kotona ja kaksi minä...Sitten myöhemmin olivat 3 päivää viikossa. Sitten kun muutimme, olivat 3 ja 5, menivät tarhaam 4 päivää viikossa. Vasta Viime talvesta asti (4-ja 6-vuotiaat) 5 päivänä viikosssa. 3-4 päivää olisi varmaan vieläkin optimi.Kannattaa miettiä näitä "luovia sekaratkaisuja". Meillä on ollu käytössä suunnilleen kaikki : äiti hoitaa/ hoitaja 2 päivää viikossa / pph hoitaa ja äiti hoitaa/ täti hoitaa päivän ja isä puoli ja ...

Pakko on vaan päästä elämässä eteenpäin ja saada ammatti itselle. Moni taho vaan sanoo, että sitä aikaa kun lapset on pieniä, ei saa enää takaisin, ole mahd. pitkään kotona niitä hoitamassa. Siitä tulee huono omatunto.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat