Vierailija

.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

joita minä olen nähnyt. Yksi rattopoika on joskus ollut, tosin siitä on jo vuosia aikaa. Ei kyllä ole toiveiden mies tuon tyyppinen ollenkaan.Lainaus:

oli kyllä sun toive eikä totuus.

-Kohtelias ja kehuu paljon, mutta ei tarkoita sanaakaan. Ilmeet ja eleet ovat ristiriidassa sanojen kanssa.

-Pukeutuminen on ylisiisti ja mahdollisimman seksikäs. Yliyritetty.

-Itsevarma ja röyhkeä. Mulkoilee estotta rinnat ja perseet. Nojaa usein taaksepäin rinta rottingilla. Katselee vähän alta kulmien ja hymyilee muka seksikkäästi, mutta paljastaa samalla suhtautumisensa naisiin.

-Ei koskaan kykene kunnolliseen parisuhteeseen. Elämänkumppaneita ovat miespuoleiset kaverit ja naiset on sitten jotain, minkä tarkoitus on vain tyydyttää tarpeet ja luoda "keskiluokkaisen" elämän kulissit. Ei kykene aitoon ystävyyssuhteeseen naisen kanssa.

-Harrastaa usein joukkuelajeja kuten jalkapalloa tai jääkiekkoa. (tämä ei tosin tarkoita, että kaikki joukkueen miehet olisi naistenmiehiä)

-Usein aika hyvän näköinen ja näkee paljon vaivaa ulkonäkönsä eteen. Parasta onkin, sillä luonteellaan ei pysty naisia hurmaamaan. Kelpaa usein rattopojaksi naisille, jotka eivät sillä hetkellä etsi vakavampaa suhdetta. Tämä siksi, että miehessä ei ole potentiaalia elämänkumppaniksi. Kaverit kadehtii naistenmiehen flaksia etenkin parikymppisenä, mutta tilanne kääntyy ja kaverit vievät parhaat naiset siinä vaiheessa, kun aletaan vakiintumaan.

-Parantumaton sovinistisika. Harva nainen viitsii katsella pidempään. Luulee valloittavansa naisia, mutta oikeasti on vain hyväksikäytetty seksilelu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat