Vierailija

Kuinka lapsenne nukahtaa? Kaipaisin hieman vinkkejä, millä saisin pojan nukahtamaan.

Kommentit (5)

joka ilta samoihin aikoihin iltarutiinien jälkeen. kasaamme sängylle kirjoja ja pötkötämme yhdessä kirjoja lukien kunnes lapsi nukahtaa.välillä nukahtaminen käy helpommin, välillä siihen menee aikaa.. aikaa.. ja taas aikaa.. en tiedä, onko tämä ihan "oikeaoppista", mutta kun en paremmastakaan tiedä!

Eli äiti tai isä meni lapsen viereen lepäilemään, kunnes lapsi nukahti. sitten eräänä päivänä päiväunille laittaessani sanoin lapselle, että menen käymään keittiössä ja tulen kohta takaisin. Lapsi ei ollut moksiskaan, joten sen jälkeen olen aina viipynyt lapsen vierellä vain hetken (hyräilen tietyn unilaulun) ja sitten lähden pois ja lapsi nukahtaa itsekseen. Nyt lapsi on 1v 10kk.Nykyään kuopuksemme on kiitollisin nukkuja meidän kolmesta lapsestamme, menee mielellään ja jopa oma-alotteisesti nukkumaan ja nukkuu hyvin.

Tsemppiä!

meillä 8kk ja toinen vanhemmista käy nukuttamassa klo 21-22 ja ite mennään nukkumaan n. 23. Vauvan pinnasänky ilman laitaa kiinni meidän sängyssä, yöllä otan väliin jos alkaa elämöimään liikaa.

siirryttiin hiljan perhepetiin kun mikään ei levottomaan yöhön tuntunut tepsivän, nyt yöt rauhoittunut mutta nukahtaminen tuottaa suuria ongelmia

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat