Vierailija

Näkyvät sitten laskuttavan e-laskuna meiltäkin marraskuun hoitolaskua kahteen kertaan á 233 eur (vaikka meillä siis yksi lapsi). Mitään nettiosoitetta tuonne ei tietenkään ole, ja työaikaani en jaksa käyttää noin ison viranomaistahon virheiden oikomiseen. Selitellään sitten ulosottomiehille tai jollekin.Minusta on vaan todella ärsyttävää tuollainen jatkuva töpeksiminen. Laskutusaikataulu on ihan mitä sattuu, ja samalle kalenterikuulle on tullut monesti kahden eri kuukauden hoitomaksut, mutta tämä yhden kuun hoitomaksu kahteen kertaan on kyllä jo ihan huippu.Onko muilla ollut vastaavia ongelmia?

Kommentit (3)

...jossain vaiheessa kevättä Helsingin kaupunki ilmoitti, että laskuttaa yhtenä syksyn kuukausista kahden kuukauden hoitomaksut maksujärjestelmämuutosten takia. Ts. yhtenä kuuna jäi lasku tulematta.Ota yhteyttä Sosiaaliviraston reskontraan, puh. 09 310 25 300 tai soita suoraan vaihteeseen 09 310 4011 josta ohjaavat oman alueesi hoitajalle. . Lähettävät kyllä maksumuistutuksen maksamattomista laskuista, mutta jos kyse on virheellisestä tuplalaskutuksesta, se kannattaa korjata ennen kuin muistutus lähtee matkaan. Jokainen osapuoli säästää siinä aikaa ja hermojaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

maksu, jota ei saatu laskutettua ajoissa jonkun maksujärjestelmämuutoksen takia.kyllä googlella löytyy aika nopeasti puhelinnumerot, jonne voi soittaa. helsingin kaupunki -> sosiaalivirasto -> lasten päivähoitotai soita noihin edellisen antamiin numeroihin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat