Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mulla on maailman helpoin lapsi. Meillä on iltarutiinit sujuneet hyvin aiemmin: iltavelli, yöpuvun ja -vaipan vaihtaminen, iltalaulu, sänkyyyn. Tyttö on nukahtanut itsekseen.Nyt reilun vkon ajan neiti on vain käynyt ottamassa puolen tunnin nokoset ja herää touhuamaan. Huutaa, jos jätetään yksin. Ollaan annettu välillä huutaa hetken aikaa, ei auta. Käyty rauhoittelemassa, 5 min päästä huuto alkaa taas. Hampaita on tulossa, ikenet pullottavat.Saa päivällä sosepurkin, illalla 100 ml velliä, muutoin imetän ehkä liiankin tiuhaan. Ottaa puolen tunnin päikkäreitä päivällä n. 3-4 kertaa. Öisin syö 1-2 kertaa ja aamusta pari kertaa. Herää n. 9:30. Joskus jopa klo 11:15 (itsekin olen kova nukkumaan...)Mikä avuksi, että saisin illat taas itselleni rentoutumiseen ja tytön nukkumaan??? Alan olla väsynyt sylittelemään kaiken iltaa, kun ei muutenkaan tätä omaa aikaa ole.

Kommentit (2)

ryömimään... Tää valvominen alkaa vaan rassaamaan... Mies joutuu nukkumaan korvatulpat korvillaan, että jaksaa herätä aamulla. Eli menee siis joskus ohi...?

Tai juuri oppimassa? Uudet taidot saattavat häiritä uniakin, kuten myös ne hampaat. Noita erilaisia kausia tulee ja menee. Kun yhteen tottuu, alkaa toinen ;).

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat