Vierailija

Toimeentulotukipäätökseni on kielteinen, "perustoimeentulotuen tuloylitys 122 €". Tarkoittaako tämä sitä, että voin hakea tukea ensi kuussa, mutta saan sitä tuon verran vähemmän?

Kommentit (5)

että tämän kuukauden ylijäämätulo siirretään tammikuulle ja kyseessä juuri veronpalautukset. Eli tuskinpa kannattaa mitään lähetellä. Vaikka lääkkeet ja lasit korvasivatkin veronpalautuksista huolimatta, yleistä tt-tukea ei saatu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

vaan se tarkoittaa, että perheesi tulot ylittivät 122 eurolla sen rajan, jolla toimeentulotukea olisitte saaneet. Jos olisitte tienanneet 123 euroa vähemmän olisitte teoriassa saaneet euron toimeentulotukea tässä kuussa.Ensi kuussa laskevat uudelleen. Jos tulonne ovat suurinpiirtein samat hakeminen on turhaa.

tässä kuussa sain poikkeuksellisesti veronpalautukset, ne sotkivat asiaa. Mutta ensi kuussa kun olen taas pienillä tuloilla pelkkien tukien varassa, niin enkö silloin sitten saa toimeentulotukea? Kuitenkin tuon 122 euroa vähemmän kuin normaalisti?ap

joskus edellisen kuukauden ylijäämä voidaan siirtää tuloksi seuraavaan hakemukseen. Eli tuo 122 euroa. En nyt kyllä muista siirretäänkö, kun kyseessä on veronpalautus.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat