Vierailija

Meillä poika 11kk on alkanut nyt menneen syksyn aikana tekemään niin että yöunille laiton jälkeen nukkuu vajaan tunnin verran jonka jälkeen herää yskimään ja itkemään. Itku on oikeastaan suoraa huutoa, itkee ja parkuu punaisena, ja alkaa kuin napista painamalla. Usein myös oksentaa samalla kun on herkkä oksentamaan itkiessään.Itku-/yskäkohtauksen jälkeen yleensä rauhoittuu kun on oksentanut ja tavallaan "herännyt". Tämän jälkeen nukkuukin sitten yön ihan hyvin eikä mitään tuollaista ole loppuyöstä. Päikkäreitä nukkuessa ei tällaista ole. Mitä tämä nyt on? Olen kuullut noista yöllisistä "unikauhukohtauksista" mutta en ole koskaan ennen "nähnyt"? Vai onkohan tässä aihetta huolestua? :/ Olisin tosi iloinen jos joku osaisi edes jotenkin kommentoida.

Kommentit (9)

pojalla on myös niitä kauhukohtauksia, mutta alkanut vasta 1,5v jälkeen tai silloin oli harvemmin mutta yleistyi vasta lähempänä 2v. ikää. En tosin osaa sanoa, minkä ikäisenä nämä voi alkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei meillä mitään isompaa muutosta ole ollut; muutettiin kyllä tuossa marraskuun vaihteessa isompaan asuntoon, olisiko muutto rasittanut? Tätä kyllä oli jo aiemminkin muttei ihan tässä määrin.Koko syksy ollaan sairastettu, kolme lasta ja koko ajan joku flunssassa ja antibioottikuurilla. Parhaassa tapauksessa kaikki yhtä aikaa lääkekuurilla. Tämä nuorimmainen on sairastanut jo kolme korvatulehdusta tälle syksylle. Alkaa olla äitillä aika takki tyhjä kun väsyttää vaan niin. Ikävää illalla laittaa pikkunen nukkumaan kun koko ajan valmiina syöksymään makkariin jotta koska parku alkaa jottei oksenna sänkyynsä. :/ Ei nyt ihan joka iltaista mutta sen verran usein että olen miettinyt niitä kauhukohtauksia.

nyt kun on päiväkodissa niin kohtaukset loppuneet. En halua yleistää että pph:t aiheuttaisivat lapsille kauhukohtauksia, mutta omalla kohdallamme hoitopaikan vaihtaminen auttoi.

eilen. On kyllä ollut tässä syksyn aikana noita tulehduksia jo kolme kappaletta joten en tiedä kuinka suuri yhteys niillä voisi olla. Tulehduksia ei ole oireillut kuumeella vaan pelkästään pitkittynyttä flunssaa ollut ja korvanharomista. Ihan muuten Of Topic mutta missä vaiheessa korvat yleensä putkitetaan; kuinka usein tulehduksia "pitää" olla?Vastailee ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat