Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

syönyt vuonna 2008?

Sivut

Kommentit (21)

voi olkaa onnellisia, että teillä on ollut terveitä lapsia.

Meillä ei tänä vuonna lapsilla ole ollut kuin 2 kuuria.

Esikoinen sai ekan kuurinsa 4v. Nyt 10v myöhemmin on syönyt 2 kuuria korvatulehdukseen, kuurin vti:hin sekä tulehtuneeseen haavaan.

kakkosen uureista en ole ihan varma. Alle 2v oli syönyt jo 32 kuuria. Veikkaisin, että nyt 10 vuotiaana ehkä 50. Meidän alati sairas korvalapsi astmaatikko.

Kolmonen on 8v aikana syönyt 31 kuuria.

Eskarilainen 13 kuuria.

Tänä vuonna kuurin ovat syöneet esikoinen ja kuopus. Kakkosenkin sairastelut alkavat helpottaa. onneksi viimeinkin. Lapsesta on tullut arka ja hiljainen. Pelkää vieraita aikuisia sekä kaikkea hoitohenkilökuntaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Elämänsä aikana on syönyt yhden ainoan kuurin, vauvana. Kaksivuotiaani on sen sijaan jo syönyt 4 kuuria, allergikko ja korvat ovat vaivanneet vähän väliä. Molemmat lapset ovat olleet kotihoidossa jne. että olosuhteet ovat olleet samat. Toinen vaan on "heikompi".

mutta sen verran että tänä syksynä on vajaa vuoden ikänen syönyt 3 kuuria, 2v. kaksi kuuria ja 7v. yhden kuurin. Sekä äitikin yhden. (onkin vuuuuosia että olen saanut antubiootin flunssaan) Ärhäkkää tautia tänä vuonna.

Meillä ei ole 2008 vuonna syöty yhtään kuuria lapset huhtikuussa täyttänyt 4 ja toinen nyt joulukuussa 3, koko elämänsä aikana kyllä muutamia kuureja syöneet ja putketkin on ollu esikoisella, mutta ennen putkitusta syötiin tasan 3 kuuria, ekasta korvatulehduksesta meni liimaksi, joten eipä ollut muuta tehtävissä kuin putkitus ja risan poisto, mutta tämän jälkeen ei olekkaan ollut korvissa mitään ja oli n. 1v8kk leikkauksen aikaan..... Pari kuumekouristusta ollut myös esikoisella, eka n.3v ja toinen oli nyt ihan hiljattain....kuumeen kovaksi nousu hänelle ominaista ja se ettei lääkkeet laske kuumetta, mutta onneksi jo nykyään tietää miten toimia jos kouristaa tai kuume nousee korkealle ja tosiaan nykyään äiti valvookin kuumeilevien lasten vierellä kaiket yöt, lämpöä on pakko seurata kaiken yötä koska se nousee todella nopeasti todella korkealle JOS on noustakseen...normaalisti nukumme eri kerroksissa niin eipä yläkertaan paljon kuule jos alakerrassa kouristetaan, joten patja lastenhuoneen lattialla ja koiran unien nukkuminen siinä on JEES =)

Viime vuonna ei syönyt yhtään. Ekana vuotenaan söi ehkä n. 20 antibioottikuuria.Ensin olivat silmätulehdukset, jotka helpottivat vasta kun puhkaistiin kyynelkanava luun läpi puolivuotiaana. Sitten tulivat korvatulehdukset jotka helpottivat vasta kun molemmat korvat putkitettiin 10-kuisena. Sen jälkeen siis ei ole enää antibioottikuureja ollut.

5-vuotiaani sen sijaan on syönyt jo viisi kuuria, hän saa korvatulehduksia, jotka eivät parane seurannassa. Viime talvena ei tosin parantunut kahdella kuurillakaan vaan lapsiparka oli puolikuuro kolme kuukautta ja söi särkylääkettä kolme viikkoa putkeen.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat