Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Suunnitellaan poikamme nimeksi, tavallaan olen tuohon nimeen tosi ihastunut, mutta sitten taas.. ehkä liian erikoinen?

Kommentit (17)

Käytetäänhän sitä sanaa engl. kielisissäkin maissa, esim. joululauluissa toistuu usein (the first noel jne...)

Nimenä kuitenkin ihan kiva minusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja mielestäni on hassua antaa pojalle nimeksi "joulu". Toki tämä on vain oma mielipiteeni, mutta en varmastikaan ole ainoa näin ajatteleva. Eli jos nimeät poikasi Noeliksi, voit varautua, että joku kauhistelee/ naureskelee nimivalinnallesi selkäsi takana.

Mietin ensin miten sopii suomalaisten suuhun ja vaikka normi-virtasen eteen. Mutta sitten tajusin että naapurissamme asui Joel, hänellä ihan tavallinen nen-päätteinen suomalainen sukunimi. Hyvinhän tuo sopi yhteen. Miksei siis Noel myös.terkuin lontoolainen Noelin naisystävä :)

Lainattu www.behindthename.com :"NOEL: Means "Christmas" in French. In the Middle Ages it was used for children born on the holiday. A famous bearer was the English playwright and composer Noël Coward"Työkaverini sekä myös veljenpoikani ovat molemmat Noel-nimisiä.

Noel ja perinteinen -nen päätteinen sukunimi voi kuulostaa hassulta.. Toisaalta, hittoako sekään kellekään kuuluu!! Sopii hyvin sekä suomalaiseen että kansainväliseen puheeseen =)

meillä poju syntyi joulukuussa ja jos olisi syntynyt jouluna Noel olisi ollut vaihtoehto. Syntyi kuitenkin aiemmin eli joulukuun puolessa välissä. Halusin kuitenkin käyttää nimeä osittain eli nyt meillä on Nooa. Sairaalassa oli tosi jouluista synnytyksen aikaan, kuuset ja kaikki, puhun meidän pojusta jouluvauvana. Joulu jäi synnäriltä päällimmäisenä mieleen. Onnea käynnistykseen ja toivottavasti pääsette Noelin kanssa jouluksi kotiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat