Vierailija

Ja kyllä minä ainakin kirjoitan hyvällä mielellä kortteihin siunatut joulut ja muut. Kristillinen juhlahan joulu on, laita ihmeessä siis evankeliumikin!

Kommentit (7)

joulua viettävät muutkin kuin kristityt ts. ateistit eli uskottomatkin. Sitä vietetään silloin perhejuhlana. Ja mistä te edes voitte tietää, viettävätkö ne päiväkodin tädit ja opet joulua vai edustavatko mahdollisesti jotain muuta uskontokuntaa...Miksi siis pitäisi laittaa evankeliuminpätkä ihmiselle, jonka uskonnollisista näkemyksistä ei voi tietää? Miltä teistä kristittyinä tuntuisi, jos saisitte joululahjan, jonka kylkeen olisi ängetty pätkä koraanista tai vaikkapa joku ateismia korostava artikkeli? Voisi vähän mennä maku lahjasta.

..laittaa murteella kirjoitettu Jouluevankeliumi Pph:n ja eskariopen lahjojen mukaan..

Pph:lle anna kauniita kirjottuja käsipyyhkeitä sekä suklaata, ja eskariopelle joulumakeisia.Mitä te muut yleensä annatte lahjaksi tälle kohderyhmälle (opet ja hoitajat)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

lahjoina:

marimekon minipyyhe

makusiirappia

sinappia

joulusuklaata

kynttilää

hunajaa

marmelaadia jotain erikoista herkkukaupasta

joulukahvia ja teetä

patalappuja

näistä sopivat paketit

Mitä ihmeen uskonnon tuputusta? Joulu perustuu Jeesus-lapsen syntymään, ei minusta se ole sen kummempaa tuputusta. Vai jospa ap kysyisi hoitajalta ennen kuin antaa lahjan: evankeliumilla vai ilman?Meiltä annettiin hoitajille rasiat, missä tonttu ja kynttilä ja opettajalle kahvipaketti ja servettejä.

tai muuten poiskulutettavaa. Aika pienesti, esim. sinappipurkki tai käsintehty saippua. Itse toivotan tekstinä vain hyvää joulua, mutta evankeliumilainaus varmaan ihan ok, jos haluaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat