Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Suunnittelemme syyslomaa ja kaipaisin vinkkejä kohteen valintaan. Toivomme lomaltamme reilusti lämpöä, uimista ja ehkä myös ostoksia. Aiemmin olemme matkailleet niin Välimerellä kuin Aasiassakin. Matkalle on lähdössä äiti ja 3- ja 7-vuotiaat lapset. Mitä suosittelisitte?

Kommentit (6)

Viime syksynä olimme syysloma-aikaan Floridassa 5 lapsen kanssa (9,7,4,2 ja 7kk) ja matka oli todella onnistunut. Lämpöä, uimista, nähtävyyksiä ja shoppailua, jokaiselle jotakin. Olemme lähdössä ensi syksynä jälleen nauttimaan...

Hei!

Mikäli ajankohta menee lokakuun puolelle, loistava kohdevalinta lasten kanssa on Blue Village Bahia Feliz Gran Canarialla. Lämpöä on varmemmin kuin Välimerellä, ja kohteessa on helppo olla lasten kanssa. Sieltä löytyy hyvät allasalueet lapsille, leikkipaikat ja lastenkerhot. Äidille shoppailua tarjoaa paikallisempi Vecindarion kaupunki lyhyen taksimatkan päässä, siellä on hyvä ja iso ostoskeskus missä voi tehdä hyviä löytöjä.

Egyptistä löytyy myös hienoja lapsiperhekohteita, esim. Sharm el Sheikhin puolella Blue Star Mirabel Club, ja Hurghadan puolella uusi Blue Village Aquamarine. Ihanan lämpimät vedet, hiekkarantaa ja tasokkaat hotellit.

Kyprosta suosittelen minäkin. Olimme siellä viime vuoden syyskuussa ja lämpöä riitti, yli 30 astetta oli joka päivä. Nähtävää on paljon mm. Nicosia ja Troodos vuoristo. Meillä oli kolme lasta mukana 8v, 4v ja 1v10kk. Ayia Napassa on mm. hyvät rannat ja lapsille tivoli.

Mikä parasta Kyprokselle on suht lyhyt lentoaika n.4h.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat