Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuuluuko huoneisiin musiikkijumputus? saako hotellista maitoa vai kannattaako raahata mukana 1-vuotiaalle? Onko mahdollista saada merinäköala huoneesta?

Kommentit (3)

Moi, Olen ollut hotelli Sirenessä kaksi kertaa (2 aikuista ja n 5 vuotias lapsi). Huoneeseemme ei kuulunut mitään musiikin jumputusta tai muutakaan häiriötä. All Inclusive tarjoilut ovat todella hulppeat, pelkästään leipää on kymmeniä eri lajeja ja aamiaisella leipuri paistaa koko ajan lisää, joten uunista saa tuoretta leipää aamukahvin keralle. En muista millaista maito oli maultaan tarkalleen ottaen, mutta sitä toki oli tarjolla. Ravintolassa oli iso sammio kahvitarjoilun vieressä, josta sai ottaa kuumaa tai kylmää maitoa kahvin/teen/kaakaon kanssa nautittavaksi. Lapsille on muuten Sirenessa omakin ravintola, jossa tarjoillaan lasten makuun sopivia ruokia ja niitä nautitaan lapsille mitoitetuissa pöydissä ja tuoleilla. Kaiken kaikkiaan Sirene on hotelli, jota uskaltaa suositella lapsiperheille.

t. Belek-fani.

Meillä ei ole tietoa , että huoneisiin olisi musiikista häiriötä.

All Inclusive hotellissa saa myös maitoa , toki se voi olla erimakuista , kun mihin on tottunut.

Merinäköalaa emme voi luvata , mutta sen voi laittaa toiveena varaukselle.

Moi!Missä kuussa matkustitte Belekiin? Me matkustetaan huhtikuussa kahden lapsen (1 ja 3v) kanssa ja kovasti olen miettinyt liekö siellä lämmin ja onko hotellivalinta mennyt kuinka nappiin lapsia ajatellen...Teittekö retkiä? Onko "keskusta" kävelymatkan päässä, toisin sanoen kannattaako sinne mennä kävellen?Kaikki mahdolliset ylimääräiset tiedot ja vinkit ottaisin ilolla vastaan!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat